Elämisen arvoinen elämä

../ read this page in English \..

Minkälaisia kehityspyrkimyksiä olet valinnut itsellesi, missä tarkoituksessa olet valinnut syntyä elämään, ja mitä haasteita kohtaamalla on tarkoitus luoda elämästä itsesi näköistä? Elämän suunnitelma on itse laadittu käsikirjoitus, jolla haetaan vastauksia kolminaiseen kysymykseen: ”miten voin nauttia elämästä, olla itselleni aito sekä maksimoida oman luovuuteni?” Mistä tunnistat arvokkaan? Milloin aika on otollinen toiminnalle, milloin kannattaa odottaa?

LATAA PDF ESITE

Astrologian on meidän aikanamme tarkoitus palvella ihmisen muuttuvia kehitystarpeita siinä muodossa kuin ihmiset niitä meidän aikanamme kohtaavat. Edustamani astrologinen suuntaus on jatkuvasti kehittyvä yhdistelmä Veda Jyotish astrologiaa ja Ayurveda- ja Joogatiedettä, muinaista Nadi -astrologiaa, sekä Rudolf Steinerin näkemysten ja hengentieteen soveltamista.

Jyotish on sanksriittia ja tarkoittaa “Valon Tiede”, ja viittaa siihen miten tietoisuuden valo pyrkii loistamaan materiaalisen olemuksen kautta. Miten persoonan taipumukset palvelevat sielun kehitystarpeita? Miten sinä olet parasta mitä voit olla, ja miten elät oman luontaisen suuruutesi mukaan? Miksi tyytyisit vähempään kuin minkä arvoinen todella olet?

Kaikella mitä elämässä tapahtuu on Perimmäinen Hyvä Tarkoitus, ja Jyotish tutkii miten kehityshaasteet ilmenevät eri elämänalueiden kautta:
* varallisuus, terveys ja hyvinvointi, itsetuntemus
* kommunikointi ja luova ilmaisu, taide ja tiede
* kykyjen kehittäminen ja opiskelu
* saavutukset työssä ja uran valinta
* matkustaminen ja elämänpiirin laajentaminen
* vuorovaikutus ja sosiaalinen kanssakäyminen
* parisuhteet ja perhe ja lasten kasvatus
* pesän rakentaminen ja parin valinta
* elämänmuutosten kohtaaminen
* sitoutuminen ja irtilaskeminen…