Muista miksi olemme täällä

Emme ole tällä pelastamassa maailmaa tai edes ihmiskuntaa. Olemme täällä toteuttamassa parasta mahdollista versiota itsestämme, siitä kuka todella olemme. Miten? Valitse ensin yksi alla olevista kategorioista, sen jälkeen sen kolmesta vaihtoehdosta se joka tuntuu palvelevan sinua parhaiten.

Kategoria 1: jos koet elämäsi orastavana itämisenä, uuden kasvun esiin nousuna.

Oinas: Äärimmäisen tarkoituksenmukainen innokkaan viattoman tietoisuuden edelläkävijä, navigoit ainutlaatuista reittiä elämän halki. Ongelmat ratkeavat parhaiten kun innostat toisia erottamaan totuuden harhasta. Vapautumisen kaipuu: seuraa tunnetilojesi tarjoamia vihjeitä.

Leijona: Yhdistä pisteviivat – se mitä luot tähän elämään, perustuu vahvasti siihen mitä toit mukanasi edellisestä. Yksinkertaista sosiaalista kanssakäymistä nähdäksesi mikä on olennaista. Sisäinen pyrkimys materialistisiin saavutuksiin paljastaa todellisen arvon. Jos haluat sulautua jumalallisen kanssa, katso omiin tunnetiloihisi.

Jousimies: Ole tyyni. Hengitä rauhallisesti. Anna sisäisen inspiraatiosi loistaa ja näyttää sinulle Tietä. Ole polunraivaaja, ota yhteys sisäiseen lähteeseesi. Määrätietoinen toiminta paljastaa salaisen portaalin.

Kategoria 2: jos koet elämäsi puhkeamisena kukkaan.

Härkä: Jos elämä näyttää kaoottiselta – pysy hiljaa, pysy rauhassa, älä hötkyile. Luo sisäisen kauneutesi loistosta kestävää konkretiaa joka näyttää mikä on totta. Mikä on aidosti panostamisen arvoinen halu? Se mitä tunnet, onko se rakkautta? Voisitko olla rakastettu, ja vielä enemmän? Kärsivällisyys on hyvä asia.

Neitsyt: Mahdollista turbulenssia ulkoisen sosiaalisen aktiivisuuden ja sisäisen mielenrauhan yhteensovittamisessa. Älä vaivaudu eksymään mihinkään yksityiskohtiin. Etsi todellista kauneutta sisältäsi, katso, miten hohtosi voi ruokkia sosiaalisen kanssakäymisesi perustaa.

Kauris: Inspiraatiosi löytäminen voi olla hieman sokea piste, mutta siihen tarttuminen materialistisesti osoittaa sinulle ammatillisen toimintasi tarkoituksen. Viestitä sitä selkeästi, organisoi työsi helpoksi ja tehokkaaksi, se auttaa sinua ottamaan paikkasi maailmassa ja toteuttamaan kutsumuksesi.

Kategoria 3: jos koet elämäsi jonkin syvän heräämisenä sisimmästä käsin.

Kaksoset: Voi olla haastavaa löytää aktiivisia kokeilumahdollisuuksia. Kun virityt tiedostamaan mikä on aidosti arvokasta, paljastuu sisältä ulospäin loistava valo. Ole valmis kantamaan vastuuta siitä miten olet se kuka olet. Tunteet paljastavat ammatillisen urasi ja kutsumuksesi karmallisen tarkoituksen. Mikä tekee sinut todella onnelliseksi – se on luovan kykysi alkulähde.

Vaaka: Inspiraation ylläpitäminen – panosta terveisiin rutiineihin sen sijaan että vain ajelehdit, erityisesti työhön tai uraan liittyvissä asioissa. Yksinkertaista asioita löytääksesi aidosti inspiroivan mielenrauhan. Huomaa miten merkitykselliset ihmissuhteet tarjoavat elämässä merkitystä, joka muovaa identiteettisi ydintä.

Vesimies: Selkeiden arvojen puhtaus auttaa ylläpitämään mielenrauhaa myllerryksen keskellä, kun joudut tinkimään vähemmän tärkeistä arvoista tärkeämpien hyväksi. Viestitä leikkisästi mikä on tekojesi ja tekemäsi työn merkitys ja tarkoitus.

Kategoria 4: jos koet elämäsi uuden tulemisen piilevänä siemenenä.

Rapu: Tunnekokemukset avaavat armon ja tarkoituksen voiman elämässä. Tunnusta ja hyväksy, voidaksesi ottaa vastaan. Aineellisten tarpeiden tyydyttäminen voi olla sokea piste. Työympäristön vaihteleva kiire voi haastaa sinua olemaan paremmin yhteydessä omaan luovuuteesi.

Skorpioni: Uskotko rakkauteen todella, vai vain jossain määrin? Varo jäämästä kiinni menneisyyden varjoihin. Älä anna aistiesi pettää sinua; tee ero omien tarpeiden ja toisten tarpeiden välillä, vaikka tasapainon löytäminen voi olla hieman sokea paikka.

Kalat: Avainsana tässä on ”svadharma”, mikä tekee sinusta mitä sinä todella olet, ja tarkoitus olla se mitä parhaimmillasi voit olla. Hae inspiraatiota kysymällä itseltäsi: ”miltä tuntuu olla se, kuka olen?” Tämän tunteminen auttaa sinua saamaan mielenrauhan. Ole valmis siunauksiin, joita sinulle tarjoutuu määrätietoisen toiminnan kautta, urallasi ja kutsumuksesi toteuttamisessa.

Vastaa