Muista kuka olet

Vuonna 1996 sveitsiläinen tutkija kehitti metodin jolla voidaan tutkia ruoka-aineiden energeettisen rakenteen järjestäytymistä. Tämä on nimeltään Soyana Metodi, ja se paljastaa luomuravinteissa piilevän kyvyn muistaa oma alkuperänsä. Menetelmä nostaa ravintoaineesta itsestään esiin kuvan joka paljastaa tuon aineen ydinolemuksen, ei vain yhtä sen ominaisuutta. Tämä tallennetaan valokuvaan, jossa voidaan tarkastella ravintoainetta ylläpitävän elämän energian kristallisoitunutta rakennejärjestystä.

Valvetilatietoituus lepää syvemmän tietoisuuden varassa, joka pysyy normaalisti piilossa rationaaliselta, objektiiviselta katseelta. Tähän todellisuuden monitasoisuuteen viitataan termillä ”kvanttikenttä.” Tämä kenttä tuottaa käytännön arkitason rakenteissa muutoksia ja vaihteluja, tähän viitataan termillä ”kvanttiailahtelut.” Tästä näkökulmasta katsottuna materia on kristallimuotoon kiteytynyttä energiaa – näkemys jota Veda-kirjoitukset ja Samkhya-filosofia ovat esittäneet jo tuhansia vuosia sitten. Mieli, aistit sekä aistimisen kohteet ovat kaikki yhtä ja samaa ”materiaa”, ne vain jokainen operoivat omalla vaikutustasollaan.

Kuvat kirjasta The Invisible Power within Foods, kirj. A.W. Dänzer. Voit lukea Soyana Metodista tarkemmin tältä websivulta: https://lifevisionlab.ch/methode/

Oheisessa kuvassa näkyy kaksi Soyana Metodilla otettua valokuvaa viiniköynnöksestä: vasemmalla on kemiallisilla lannoitteilla tehotuotettu kasvi jonka kristallirakenne on murtunut ja epäjärjestyksessä; oikealla on luomutuotettu kasvi joka näyttää kantavan itsessään selkeää informaatiota omasta alkuperästään.

Vastaavalla tavalla, meillä on itsessämme jotain mikä muistaa yhtä tarkasti ja täsmällisesti, yhtä virheettömästi ja kokonaisvaltaisesti – mikä on meidän todellinen alkuperämme ja keitä me todella olemme. Meidän alkuperämme ei ole tämä luonteeltaan tiedoton ja väliaikainen materiaalinen ympäristö jota käytämme elämämme näyttämönä ja leikkikenttänä. Meidän ydinolemuksemme ei ole syntyisin fyysisestä materiasta, vaikka höydynnämme materiaalista kehoa instrumenttina ja käyttövälineenä materiaalisen maailman tutkimiseen ja aistimiseen. Eikä meidän ydinolemuksemme ole myöskään niissä ajatuksissa joita mielemme pyörittää, tunnetiloissa joita tunnemme, aistimuksissa, haluissa, viehtymyksissä tai torjunnoissa eikä muistikuvissa ja samaistumisissa joiden kautta mielemme yrittää hahmottaa olemassaoloamme. Emme ole kotoisin täältä, olemme täällä vierailemassa ja tutkimassa itseämme, ja kannamme itsessämme voimallisen siemenkyvyn muistaa täysin selkeästi ja erehtymättömästi ”mistä olen tullut ja kuka minä olen.”

Elokuun täysikuu-jakson aikana voit seuraavien horoskooppien avulla tutkia ja avartaa tätä tietoisuutta omasta sisimmästäsi.

——-

Kategoria 1: jos koet elämäsi orastavana itämisenä, uuden kasvun esiin nousuna.

Oinas: halu on olennainen osa sitä voimaa joka ylläpitää maailmankaikkeutta. Elämän käytännön tasolla, mikä tai minkälainen halu on aidosti sen arvoista että siihen kannattaa investoida aikaa ja energiaa ja vaivannäköä?

Leijona: minkä hyvänsä valitset huomion kohteeksi, se alkaa tulvia tietoisuuteesi ja valtaa mielesi. Voit yhtä helposti mietiskellä rekkakuskina olemista, taiteilijana olemista, pankkiirina olemista, lasten kasvattajan olemista – kuin mitä on olla oma itsesi.

Jousimies: miten seisot, minkälaisella asennolla ja asenteella valitset ottaa elämän vastaan? Miten siitä määrittyy sinun oma tilasi maailmassa?

——-

Kategoria 2: jos koet elämäsi puhkeamisena kukkaan.

Härkä: kaikki velvollisuudet ja vastuut, kaikki se paine mitä olet valinnut kestää ja kantaa harteillasi – mitä se kertoo sinulle siitä kuka sinä todella olet?

Neitsyt: niinkuin prinsessa Ruusunen joka kuorsaten uneksii hänet herättävästä suudelmasta, anna kaipauksesi kasvaa tulvaksi joka murtaa padon.

Kauris: puhtaus tukee ja ylläpitää rauhaa. Mikä on se ydinarvo joka auttaa sinua tuntemaan parasta mahdollista tunnetilaa mitä olet koskaan kokenut?

——-

Kategoria 3: jos koet elämäsi jonkin syvän heräämisenä sisimmästä käsin.

Kaksoset: mikä tekee sinusta sen mitä sinä aidosti olet, siinä määrin että jos se otettaisiin sinusta pois niin et olisi enää se kuka sinä olet?

Vaaka: aistihavainnot huiputtavat sinua jos annat niiden tehdä niin; kuka olisit jos lakkaisit etsimästä ulkopuolisista lähteistä vahvistusta omalle minäkuvallesi ja identiteetillesi?

Vesimies: kun hiilipohjainen olomuotosi joutuu valtavan paineen alaiseksi, puristuksesta syntyy kirkas kiiltävä timantti. Mikä tekee sinusta sen mitä sinä olet, vai – olitko sitä jo ennen kuin synnyit tähän elämään?

——-

Kategoria 4: jos koet elämäsi uuden tulemisen piilevänä siemenenä.

Rapu: mitä hyvänsä valitset huomion ja meditaation kohteeksi, sen kaltaiseksi sinä muutut. Nauti valinnastasi. Ei ole mitään rajaa sille mikä sinusta voi tulla, riippumatta siitä miltä se tuntuu.

Skorpiooni: kun keho rentoutuu ja hiljenee, voit selvästi havainnoida mielen taipumusta vaeltaa ympäriinsä etsimässä täydellistä kokemusta. Tai, ehkä mieli juuttuu yhteen uskomukseen ja kieltäytyy sen jälkeen katsomasta mitään muuta. Hengitä syvään sisään ja pidätä hengitystä – miten pitkään se onnistuu laskematta irti?

Kalat: jos lasket irti kaikesta, jos suostut menettämään takertumisen kaikkeen – mitä jää jäljelle? Onko sinun mahdollista valita niin? Ja mitä se kertoo siitä kuka sinä olet?

Vastaa