Oman totuuden horoskooppi

Mitä tarkoittaa olla totta itselleen? Heinäkuun täysikuun jakson aikana voit tutkia tuota kysymystä omassa elämässäsi seuraavan horoskoopin avulla. Ennen kuin luet pidemmälle, kysy itseltäsi: mikä on sinulle elämässä tärkeämpää kuin mikään muu, vaikka se ei kenellekään toiselle merkitsisi yhtään mitään?

Seuraavassa horoskoopissa on neljä kategoriaa, valitse niistä ensin se jonka kanssa resonoit parhaiten. Sitten valitse kyseisen kategorian alta yksi kolmesta näkökulmasta, jota käytät oman elämäsi tarkasteluun.

Kategoria  1: jos koet elämäsi orastavana itämisenä, uuden kasvun esiin nousuna.

Oinas: määrätietoinen toiminta oman karmasi hyväksi paljastaa sinulle aidon onnellisuuden todellisen alkulähteen, omassa sisimmässäsi. kaikilla asioilla on idealistinen ydin joka auttaa sinua hoitamaan velvollisuutesi.

Leijona: se miten valitset palvella, miten valitset kohdata sisäisen vastarintasi, kehittää tietoisuutta siitä mikä on oman elämäsi kaikkein tärkein hetki. Jokainen kokemus on yhdistelmä sitä miten sinä ymmärrät todellisuuden, ja sitä millaista todellisuus on.

Jousimies: tietoisuus konkreettisista, kestävistä arvoistasi ohjaa sinua tiedostamaan totuutta siitä kuka sinä olet, epävarmuuksien ja muutosten keskellä. Vältä fanaattisuutta. On olemassa kokonainen kirjo tietoisuuden eri muotoja kaikkein tietämättömimmästä kaikkein itsetietoisimpaan.

Kategoria 2: jos koet elämäsi kukintona, puhkeamisena kukkaan.

Härkä: ota uskon loikka. Valitse mihin investoit luottamuksesi. Kuten eräs on sanonut: ”ehkä se on piru, tai ehkä se on jumala, mutta jokainen palvelee jotakin.” Jotta idea voi olla tosi, sen täytyy manifestoitua elävän muodon kautta.

Neitsyt: kyky oma totuutesi siitä mitä aistit yrittävät sinulle syöttää, kehittää halua löytää rakkaus joka kestää eikä katoa. Voitko sanoa että maailmasi on todellinen? Vai onko se jotain mikä ilmenee sinulle sellaisena?

Kauris: löydä itsesi rakentamalla maailmaasi tiili tiileltä, kivi kiveltä, ja ole tietoinen sen suhteen minkä kanssa antaudut läheiseen suhteeseen. Sinä tiedät mikä on totta; oletko valmis näkemään sen?

Kategoria 3: jos koet elämäsi jonkin syvän heräämisenä sisimmästä käsin.

Kaksoset: mihin hyvänsä sitoudut ja minkä eteen näet vaivaa, valitsemasi fokuksen intensiteetti on näyttänyt saavuttaneen päämääränsä. Nauti hyvinvoinnista ja menesty. Vaikka et pysty rationaalisesti laskelmoimaan miten, se mitä sinulla elämässä on, manifestoi sitä mitä olet pyytänyt.

Vaaka: kun vedät syvään ja rauhallisesti henkeä ja annat mielesi rauhoittua, totuus siitä mikä on oikeaa tasapainoa ohjaa sinua kohti oikeaa ja tuottoisaa toimintaa. Ympärilläsi on kokonainen universumi jota voit tarkkailla ja johon voit osallistua.

Vesimies: ota etäisyyttä siitä miten kontrolloit asioita ja pyrit pitämään niistä kiinni; tästä voi olla sinulle luovin ja innovatiivisin strategia fokuksen kehittämiseen. Olettaen että sielu on olemassa – miten tämä asia voi olla hyödyllinen?

Kategoria 4: jos koet elämäsi uuden tulemisen piilevänä siemenenä.

Rapu: partnerit ja ihmissuhteet sekä elämäntyyli jolle valitset omistautua tarjoavat mahdollisuuden antaa oman totuuutesi loistaa. Se minkä kanssa antaudut läheiseen suhteeseen, siitä tulee sinun meditaatiosi. Ei edellytä minkäänlaista uskoa.

Skorpiooni: intuitiosi ohjaamana, ota asento ja asenne jolla valtaat oman tilasi elämässä. Kumarra sitä, mikä tekee sinusta sen, mitä ilman sinä et olisi se kuka sinä olet. Jokaisen tapahtumisen taustalla on jotain mikä saa sen tapahtumaan.

Kalat: minkä hinnan olet valmis maksamaan siitä että halusi tyydyttyvät? Ohjaa aistejasi katsomaan sitä, kuuntelemaan sitä, haistamaan sitä, maistamaan sitä, koskettamaan sitä. Ideoiden on vaikea menestyä ja voida hyvin jos ne vain leijailevat ilman maadoitusta.

Vastaa