Valon Tiede

Me synnymme tähän elämään valolla siunattuna. Synnymme tähän elämään tarkoituksella: tutkia mitä se tarkoittaa, että meidät on tehty valosta.

Aikuisikään mennessä, elämästämme on muodostunut kiehuen kupliva työn ja vaivan ja turbulenssin soppa, ainakin jossain määrin. Se ei sellaisenaan vielä ole mikään ongelma, siihen voidaan suhtautua seikkailuna. Voimme valita nähdä lasimme olevan puoliksi täynnä.

Voidaksemme nähdä minkä hyvänsä asian, me samaistumme siihen. Se mihin samaistumme muodostaa sen mitä näemme totena, kaiken muun kustannuksella minkä jätämme vaille huomiota. Valintamme samaistua määrittää mitä alamme kokea todellisena.

Helmikuun lopussa alkavalla täysikuun jaksolla Aurinko ja Kuu ilmentävät ”geriatrisen valaistumisen” voimaa. Aurinko ei ole koskaan vailla voimaa, mutta nyt valon alkulähde loistaa syvältä Kalojen merkin transkendenssista käsin, tämän täysikuun aikana lähinnä himmeänä hohteena. Täysikuu Neitsyen merkissä suodattaa tätä valoa erottelukyvyn läpi, mutta takkuaa helposti kriittisyyden rikkaruohoissa. Valo ja sen manifestaatio hukkuvat helposti rationaalisen suvaitsemattomuuden ja materiaalisten huolien alle.

Me synnymme tähän maailmaan valolla siunattuna, täynnä valoa. Se kuka me todella olemme, on tehty valosta. Palauttakaa edellisistä artikkeleista mieleenne Schrödingerin kissa ja laatikko. Se mikä todellisuudessa aina laitetaan laatikkoon, on puhdasta valoa. se mitä me KUVITTELEMME että pistetään laatikkoon, on värjäytynyt meidän uskomuksillamme ja odotuksillamme. Laatikko sinetöidään. Se mihin sitten valitsemme samaistua määrittää minkälainen todellisuus hyppää meille elämänkokemuksena vastaan kun laatikko avataan. Meidän oma valintamme.

Tutkitaan tätä valintaa. Lähtökohta on siinä miten olemme valolla siunattuja, miten synnymme tähän elämään olemalla valoa. Voimme käyttää aikaamme valon etsimiseen jos sellainen aktiviteetti auttaa meitä pitämään nenän vedenpinnan yläpuolella, mutta meidän ei tarvitse löytää valoa, meillä on se jo. Me olemme jo valo.

Tämän täysikuun jakson aikana, tarkastele miten sinun valosi tulee esiin jokapäiväisessä elämässä. Miten sinä ilmennät itseäsi olemalla valo, käytännön arjen tilanteissa ja suorituksissa? Miten tarkalleen ottaen teet sen? Miten sinun lasisi on puoliksi täynnä? Miten sinä olet valo?

Pohtimalla näitä asioita aktivoit tietoisuutta omasta astrologisesta syntymäkartastasi, joka on syvästi alitajuinen tallenne. Tästä perustasta käsin voit alkaa ennustamaan omaa tulevaisuuttasi – luomalla sitä.

Vastaa