Valinta

2021 tammikuun täysikuun jaksolla Rahu aktivoi Kaksosten merkkiä. Tästä syntyy mahdollisuus tutkia miten teemme elämässä valintoja. Rahu paljastaa sokean pisteen, ja Kaksosten ydinolemus on sitä sun tätä ja kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä – eli mahdollisuus kehittää erottelukykyä ja arvokkaiden valintojen tekemistä.

Me luomme omaa elämäämme tekemällä valintoja. Ascensointi itsessään kehittää kykyä tiedostaa omaa valitsemista. Valinnan merkitys korostuu yhä vahvemmin, mitä pidemmälle tietoisuuttasi kehität. Onko meillä vapaa tahto valita? Mitä tarkalleen ottaen valitsemme? Tarkastellaan kvanttifysiikan peruskoetta – Schrödingerin kissaa. Kissa laitetaan laatikkoon, kansi suljetaan ja laatikko sinetöidään. Sitten laatikkoa käsitellään jollain tavalla niin, että kissalla on sen seurauksena 50/50 mahdollisuus olla elossa tai kuollut. Laatikossa ei voi havaita mitään liikettä eikä sieltä kuulu minkäänlaista ääntä. Nyt tulemmekin tärkeään kohtaan – kun katsot sinetöityä laatikkoa, vastaa tähän kysymykseen: ”Onko kissa elossa vai kuollut?”

Pysähdy pohtimaan mitä vastaat tähän kysymykseen, ennen kuin luet eteenpäin.

Poliittisesti korrekti vastaus on, että koska sinä et vielä tiedä mikä on lopputulos, niin kissa voi olla joko elossa tai kuollut. Mutta – tämä ajatus synnyttää harhakuvan että sinä voisit, edes tietämättä lopputulosta, kontrolloida ja hallita todellisuutta olemalla tietämätön tai päättämätön. Mieti tätä: jos sinä kerran et tiedä, niin sinä et voi tietää edes ”joko tai” – ja luonnollisin vastaus on: ”kissa on sekä elossa että kuollut, ja kaikkea siltä väliltä, samanaikaisesti.” Huomioi myös että kun ajattelet tätä ajatusta, voit samanaikaisesti epäillä ja kyseenalaistaa omaa ajatteluasi. Se mitä tällä hetkellä tarkastelet on kvanttitason todellisuus.

Seuraava vaihe. Avaa laatikko ja katso mikä on lopullinen asiantila… ja vastaa tähän kysymykseen: ”Näetkö kissan elossa vai kuolleena?”

Pysähdy pohtimaan mitä vastaat tähän kysymykseen, ennen kuin luet eteenpäin.

Konkreettisessa fyysisessä kehomaailmassamme voimme kokea vain yhtä realiteettia tietyssä paikassa tietyllä hetkellä. Kun siis avaat laatikon, kaikki kissan mahdolliset olotilat pelkistyvät tai tiivistyvät yhteen konkreettiseen realiteettiin jota sinä voit kokea. Ja mikä kaikista mahdollisista kokemuksista siis hyppää sinua vastaan kun avaat laatikon? SE minkä VALITSIT koettavaksi. Jos valitsit kokea kissan elävänä, löydät laatikosta elävän kissan. Jos valitsit kokea jotain muuta, löydät laatikosta jotain muuta mikä vastaa valintaasi.

Tähän asti olemme tutkineet havaitsemiskykyä kvanttiteorian tasolla. Nyt hanskat pois kädestä ja tehdään asiasta intiimillä tavalla henkilökohtaista, avataan sen merkitys sinun elämässäsi. Aloitetaan alusta. Rahu Kaksosten merkissä paljastaa arvokkaiden valintojen tekemiseen liittyvän sokean pisteen. Kissan sijaan, laita laatikkoon oma halusi. Olet tuntenut halua jonkin asian, minkä hyvänsä asian suhteen, ja tämä tuntemasi halu on se minkä sinetöit tiiviisti laatikkoon. Sitten laatikkoa käsitellään niin, että lopputuloksena on 50/50 mahdollisuus … mille? Kun katsot sinetöityä laatikkoa, vastaa tähän kysymykseen: ”Onko sinun laatikossa oleva halusi elossa vai kuollut?”

Pysähdy pohtimaan mitä vastaat tähän kysymykseen, ennen kuin luet eteenpäin.

Vastaus on: ”sekä että.” Kun laatikko on vielä sinetöity, olet SEKÄ saanut sen mitä halusit ETTÄ olet menettänyt sen mitä halusit, samanaikaisesti. Ja kaikkea mahdollista siltä väliltä. Avaat laatikon, kun teet valinnan: ”onko sinulla tarve kokea halusi toteutuminen VAI sen menettäminen?” Voit kokea vain yhden realiteetin kerrallaan, joten tee hyvä ja arvokas valinta. Edeltävien lauseiden perusteella voit ehkä olla sitä mieltä että minulla ei ole kaikki intiaanit kanootissa, koska kuka nyt haluaisi tieten tahtoen kokea oman halunsa epäonnistumista? No… oletko sinä aina saanut sen mitä olet halunnut? Ja sellaisena kuin olet sen halunnut? Ja jos ei, niin miksi uskot että on käynyt niin? Oletko sitä mieltä että joku tai jokin teki sen sinulle? Tässä asiassa piilee enemmän kuin mitä pinnallinen vilkaisu paljastaa. Mieti tätä: oletko itse luonut oman halusi? Ei, et ole. Olet alkanut tuntemaan halua, koska olet saanut halusi lahjana. Tämä on osa sitä prosessia minkä kautta tiedostaminen kehittyy. Sinulla on jo jotain vaikka olet siitä vielä täysin tietämätön, joten Universumi heittää sinulle vihjeen, aivan kuin kuiskaten: ”Katso tuonne.” Halusi on tuollainen osoitin, se kaappaa sinun huomiosi ja pyrkii kohdistamaan sitä tiettyyn suuntaan. Sinun halusi on etiäinen, enne siitä mitä sinulla jo on, ei siis sellaista minkä saavuttamiseksi pitäisi yrittää voimallisesti suorittaa jotain. Vaikka Universumi on jo lahjoittanut sinulle sen mitä tunnet haluavasi, Universumi ei välitä tippaakaan siitä saatko sen mitä haluat vai et. Universumille tärkein asia on saada sinut hyväksymään ja tutkimaan omaa haluasi, tekemään valintoja sen suhteen – jotta tietoisuutesi pääsee kehittymään tämän prosessin seurauksena. Menestys tai epäonnistuminen, halujen täyttyminen tai täyttymättä jääminen… nämä ovat kaikki ihmisen tekemiä egoistisia tulkintoja joilla ei ole mitään perustaa transkendentissa tietoisuudessa. Kvanttitodellisuus on moniulotteinen kerroskakku jossa kaikki hyvinvoinnin versiot ovat olemassa samanaikaisesti. Sinulla on vapaus yhdellä tasolla valita jotain mikä on ristiriidassa toisella tasolla tekemäsi valinnan kanssa – voidaksesi nähdä miten prosessi etenee kun eri versiot törmäävät toisiinsa käytännön elämän tasolla.

Ei ole mitään rajoitusta siihen miten voit valita kasvaa ja kehittyä – itse valitsemasi kokemuksen puitteissa.

Syntyessämme tähän elämään teemme valinnan, ja sen jälkeen Elämä tarjoutuu meille valintamme mukaisesti. Sen lisäksi meillä on vapaa tahto. Meillä on vapaus valita miten haluamme kokea sen, miten Elämä meille tarjoutuu. Jotta valinta on tosi, sen täytyy syntyä sydämen tunteesta käsin. Pelkkä rationaalinen päätös ”ok, otan tuon” ei riitä. Kun itsellesi armollisena suostut sydämestäsi käsin nousevaan tunteeseen siitä, miten vain yksi tietty lopputulos on sinulle olemassa – silloin kaikki mahdolliset maailmat tiivistyvät yhteen täsmälliseen todellisuuteen jota sinä pääset kokemaan. Elämän prosessi puksuttaa eteenpäin halujemme ansiosta, ja yhteinen maailmamme jatkaa olemassaoloaan koska syvällä sydämen tasolla haluamme sitä. Halu itsessään ei koskaan ole ongelma; ongelmia tuottaa takertuminen haluihin ja pakkomielteinen fiksoituminen omiin odotuksiin.

Tiedosta miten valitset.

Vastaa