Itsetietoisuuden jalostaminen

Jyotish -astrologian todellinen merkitys on auttaa tiedostamaan ja avaamaan sitä karmallista kehitysmallia, jota olet tullut tutkimaan tässä elämässä. Auttaa sinua tulemaan tietoiseksi siitä lahjasta jota olet tullut tarjoamaan, jotta tietoisuus ihmiskunnan evoluutiosta voi avartua ja kehittyä. Auttaa sinua hahmottamaan kokonaiskuvaa jonka palaset muuten voivat vaikuttaa merkityksettömän irrallisilta tapahtumilta elämässäsi.

Jyotish-teknologia tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia “lukemaan” oman elämänsä käsikirjoitusta ja suuntaa. Opetus käsittää intensiivistä itsetutkiskelua, jonka kautta opit tulkitsemaan omaa elämääsi ja ”ennustamaan” oman tulevaisuutesi – sellaisena kuin haluat sen kokea.

Opetus tapahtuu lähinnä sähköpostin ja internetin välityksellä: web-tapaamiset, kirjoitettu materiaali, ladattavat äänitteet sekä harjoitukset. Aiheen tutkimista voidaan virittää yksilöllisten kiinnostusten mukaan. Jos tällainen kiinnostaa sinua, ota yhteyttä niin voimme keskustella tarkemmin.

Heikki Malaska

Vastaa