Täysikuu 2020 syyskuu

“Miksi me kärsimme? Onko se karmaa?” No, tavallaan kyllä… mutta miksi tämä kysymys nostetaan esiin vain epämiellyttävien ja stressaavien kokemusten yhteydessä? Entä jos kysymyksen muotoilee näin: “Miksi olen niin onnellinen ja iloinen? Miksi tunnen oloni niin tyytyväiseksi, miksi elämäni tuntuu niin tarkoituksenmukaiselta? Onko se karmaa?” Miten usein asiaa kysytään tässä muodossa?

Vastaus molempiin kysymyksiin on “kyllä”. Kaikki mitä elämme ja koemme, on karmaa. Ennen syntymääsi, sinä olet valinnut millä tavalla haluat edesauttaa ihmiskunnan tietoisuuden kehittymistä, sitten yhteisen ymmärryksen vallitessa olet muotoillut siitä itsellesi yksilöllisesti toimivan elämänsuunnitelman, ja nyt olet tutkimassa tätä niiden olosuhteiden ja tapahtumien ja kokemusten kautta joita elämäsi sinulle tarjoilee. Karmaa.

Karma ymmärretään usein näin: “sen vuoksi mitä tein, minun täytyy nyt läpikäydä ja sietää elämässäni tätä.” Totta, se on se miten suuri osa ihmisistä pystyy edes jotenkin kokemaan että on olemassa sellaista kuin karma. Teko ja sen seuraus ovat kuitenkin vain jäävuoren huippu. Se mitä karma todella on, löytyy paljon syvemmältä. Jos sinä “teit sitä”… niin mikä motivoi sinua toimimaan niin? Minkä odotusten perusteella päätit, että sellainen teko hyödyttäisi ja edistäisi sinun kasvuasi ja hyvinvointiasi? Missä ja milloin valitsit omaksua ja ylläpitää niitä uskomuksia joihin nuo odotukset perustuvat? Kun “teet” sen mitä teet, olet jo valinnut ja päättänyt toimia sillä tavalla; olet jo pistänyt liikkeelle vahvoja energiavirtauksia jotka manifestoituvat sellaisena toimintana – joten se “mitä teet” on yhtä lailla seurausta kuin tekosi konkreettiset seuraukset. Realistisempi versio edellä olevasta lausumasta on: “koska valitsin uskoa ja ajatella niin kuin tein, minulla on nyt etuoikeus ja kunnia ottaa vastaan näitä kokemuksia ja tapahtumia elämässäni.” Ajatuksen ajatteleminen on yhtä suuressa määrin “tekemistä” kuin kaikki fyysiset suoritukset. Ehkä sinä “teit ajatuksesi” aikaisemmassa elämässä, joten tässä elämässä on vaikea muistaa mistä “tekosi” todella sikiävät ja versovat. Mutta silti, se mitä sinä “teit” on sinun “tekosi” hamaan ikuisuuteen asti -TAI ainakin siihen asti kun havahdut tiedostamaan että voit ajatella ajatuksesi uusiksi, ja tietoisesti rakennat uudenlaisten ajatusten ajattelemisesta itsellesi tottumuksen. Syvimmällä ytimessään, karman siemen on vääristynyt ajatus, valinta uskoa siihen mikä ei ole totta. Ja perimmäinen valhe on väärä uskomus sen suhteen mikä sinun todellinen luonteesi on. Tällä ydintasolla, valitse ajatella oikeita ja totuudenmukaisia ajatuksia sen suhteen kuka ja mitä sinä todella olet, ja katso miten kaikki muut vääristyneet odotukset haihtuvat pikkuhiljaa niin kuin aamun usva nousevan auringon edestä. Voitko antaa itsellesi luvan siihen? Sinä olet itse oman karmasi arkkitehti.

Syyskuun täysikuun viesti paljastuu siinä miten Kalojen merkissä oleva Kuu hallitsee “luovan tietoisuuden” huoneessa olevaa Venusta, samalla kun Jupiter Kuun hallitsijana sijaitsee “hyötyjen ja ansioiden” huoneessa ja Rahu istuu “onnellisuuden “huoneessa Kaksosten merkissä. Tästä nousee tarve ja pyrkimys oman todellisen arvon tunnistamiseen. Saavuttaaksesi kokemusta ykseydestä, opi näkemään asioita toisen ihmisten näkökulmasta. Älä kuitenkaan yritä pelastaa toista elämästä sitä elämää jonka hän on suunnitellut itselleen, oman karmansa mukaisesti. Sinulla on velvollisuus syleillä omaa karmaasi olemalla se kuka sinä aidosti olet, kunnioittamalla omia rajojasi. Siten lievität valheellista kärsimystä joka pitää karman pyörän käynnissä.

Omassa horoskoopissasi, etsi mysteeriä itsestäsi seuraavilta kokemusalueilta.

Nouseva merkki Oinas ; tai olet syntynyt 21.3 – 20.4. välisenä aikana: Tarve saada karmaa purkautumaan voi tuntua vahvana tällä kaudella. Hengellisten tai eettisten pyrkimysten tähden voit olla halukas ja valmis uhraamaan paljonkin omassa elämässäsi, mutta ole kuitenkin tarkkana sen suhteen miten ylikorostunut idealismi voi viedä sinua harhateille. Nauti hiljaisuudesta ja omasta rauhasta, kurkota pitkälle.

Nouseva merkki Härkä ; tai olet syntynyt 21.4. – 21.5. välisenä aikana: Kaikin mokomin, nauti hyvästä elämästä samalla kun odottelet uuden syklin alkamista. Pistä merkille epävakaus, siellä missä sitä esiintyy. Huomioi perinteet ja sosiaaliset kontaktit. Ammatillista ja taloudellista menestystä sen mukaan mikä on kykysi kommunikoida ja prosessoida informaatiota, ehkä korkean teknologian alalla tai internetin parissa.

Nouseva merkki Kaksoset ; tai olet syntynyt 22.5. – 21.6. välisenä aikana: Tilaisuuksia karman transformoimiseen kun työskentelet jonkin yhteisen aatteen hyväksi, ehkä jopa organisoit ja hallinnoit säätiötä tai instituuttia. Voi pitää sisällään kirjoittamista tai julkaisutoimintaa, ruokatarjoilua tai catering-toimintaa, henkisyyden harjoittamista ja opettamista. Naisenergia auttaa sinua menestymään.

Nouseva merkki Rapu ; tai olet syntynyt 22.6. – 22.7. välisenä aikana: Jokin erityinen tehtävä elämässä, selkeä visio ja määrätietoiset tavoitteet. Tiedosta miten karma pyrkii tässä kohtaa versomaan ja punoutumaan osaksi siun arkista elämääsi. Älä vastusta. Ylläpidä luottamusta ja uskoa ihmiskunnan evoluutioon. Herätä sisimmässäsi uinuva kauneus.

Nouseva merkki Leijona ; tai olet syntynyt 23.7. – 23.8. välisenä aikana: Syvällisesti emotionaalinen intensiivisyys. Henkiset pyrkimykset ja meditaatio. Se mikä on tullut tiensä päähän ja minkä elinaika on päättymässä. Inspiroi toisia transformoitumaan omassa elämässään. Statuksen ja aseman ylläpitäminen voi olla työlästä. Ansiotuloa perintöjen, vakuutusten, asiakkaiden tai palkkatyön taholta.

Nouseva merkki Neitsyt ; tai olet syntynyt 24.8. – 22.9. välisenä aikana: Vieraantumista, etäisyyttä ja turhautumista suhteessa vastakkaiseen sukupuoleen, ja kuitenkin tyydyttäviä kokemuksia suhteiden ylläpitämisestä. Arvosta feminiinisen energian luovaa ja ravitsevaa potentiaalia. Jos olet vielä nuori, älä huolestu, pääset kyllä naimisiin myöhemmällä iällä. Puoliso tulee olemaan sinulle hyvä ystävä. Partnerisuhteen kautta voi tarjoutua myös mahdollisuuksia rahan ansaitsemiseen.

Nouseva merkki Vaaka ; tai olet syntynyt 23.9. – 23.10. välisenä aikana: Yhteisön palveleminen valitsemallasi tavalla on tehokas tapa päästää karma purkautumaan tällä jaksolla. Rikkauksien ja ylellisyyden saavuttaminen voi olla työn takana, tai sitten ne eivät merkitse sinulle paljoakaan palvelemisen tarpeen rinnalla. Haavoittuvaisuutesi on sellaista mihin kannattaa kiinnittää huomiota; ylläpidä terveitä ruokailutottumuksia hoida terveyttäsi. Parantajan taitojen harjoittaminen tai ruoan valmistaminen voi kiinnostaa sinua. Tai ehkä lemmikit? Menestys pyrkimystesi suhteen vakiintuu pikkuhiljaa ajan myötä.

Nouseva merkki Skorpiooni ; tai olet syntynyt 24.10. – 22.11. välisenä aikana: Kunnianhimoinen halu saavuttaa elämässä mukava asema. Yhdistä sovita se yhteen henkisten tavoitteiden kanssa ja tiedosta missä esiintyy tarvetta takertua materiaan. Koulutus, viehätysvoima ja älykkyys, sekä omistautuminen opettajille tia mentoreille edistää sinua elämänpolullasi. Nauti luontaisesta luottamuksestasi elämän hyvyyteen ja aikaisempien elämien suosiollisesta karmasta.

Nouseva merkki Jousimies ; tai olet syntynyt 23.11. – 21.12. välisenä aikana: Tarkastele asioita ja tilanteita syvällisesti, etsi henkisen läsnäoloa kokemusten rikkauden keskeltä. Lähiperhe voi olla monenlaisen hyvinvoinnin lähde. Sen lisäksi mielenrauha, koulutus, maisemasuunnittelu ja kiinteistöasiat voivat tehokkaasti avustaa sinua karman transformoimisessa.

Nouseva merkki Kauris ; tai olet syntynyt 22.12. – 20.1. välisenä aikana: Sisäinen luonteen lujuus, sinun ja puolisosi välinen kommunikaatio, sekä kaipuu hyvään elämään osoittavat sinulle missä karma pyrkii versomaan ja nousemaan esiin arkielämässäsi. Kehitä taiteellisia artesaanimaisia käden taitojasi.

Nouseva merkki Vesimies ; tai olet syntynyt 21.1. – 18.2. välisenä aikana: Täysikuu aktivoi syvää karman varastoa. Koska Jupiter hallitsee täysikuun asemaa ja sijaitsee itse “hyödyn ja ansioiden” huoneessa, tämä voi tuottaa varsin mukavia elämän olosuhteita. Jupiter jakaa kuitenkin pääosaroolin esittämisen dharman vajauteen liittyvässä globaalissa draamassa, joten todellisen itsesi tiedostaminen voi olla haasteellista. Jupiter on myös retrograde -tilassa joten voit odottaa asioita jotka täytyy arvioida uusiksi jotta saat ne toimimaan oikein. Muista syödä hyvin. Tämän jakson aikana kannattaa ehkä harkita useaan kertaan ennen kuin teet isoja investointeja, ainakin tee itsellesi selväksi mitä niiltä odotat koska lopputulos voi olla arvaamatonta.

Nouseva merkki Kalat ; tai olet syntynyt 19.2. – 20.3 välisenä aikana: Jos koet jonkinlaista mielen sekaannusta tai kärsimystä, mieti miten voisit arvioida elämän tavoitteesi ja prioriteettisi uusiksi. Tämä täysikuu tuo sinulle runsaasti siunauksia, joita ei kuitenkaan ole tarkoitettu sinun egoistisen hyötysi edistämiseen. Kun avaudut sille miten voit toimia inhimillisen hyvän edistämiseksi, toiset ihmiset alkavat hakea sinulta neuvoa ja opastusta. Sinulle on tarjolla yllin kyllin onnellisuutta ja mielen vakautta, kunhan hyväksyt sen osaksi sitä kuka sinä aidosti olet. Nauti piilevistä aarteista, voit löytää paitsi kykyä tukea ja ravita, myös draamaan, kirjoittamiseen, urheiluun, pelaamiseen tai viihteeseen liittyvää lahjakkuutta.

Vastaa