Täysikuu 2020 heinäkuu

Elämän käsikirjoitus – osa 1

Ennen syntymääsi, sinä olet valinnut minkälaisia kokemuksia haluat tutkia ja työstää nykyisessä elämässä. Niiden tarkoitus on auttaa sinua kokemaan tietoisuuden avartumista. Olet valinnut millä tavalla haluat jalostaa tietoisuutta Itsestä, käsittelemällä omia kokemuksiasi. ”Kuka minä olen ?” Siinä kaikkein perimmäinen kysymys, johon haemme vastausta jokaisesta kohtaamisesta, riippumatta siitä miten kokemuksen tapahtumat ulkoisesti etenevät.

Pääsemme vastaanottamaann kokemuksia sitä mukaa kuin aktivoimme ”syntymäkarttaa.” Astrologinen kartta kuvaa planetaaristen energioiden asetelmaa syntymähetkelläsi, mutta se ei määritä minkälaisen elämän sinä tulet elämään. Syntymäkartta näyttää minkälaisen käsikirjoituksen olet rakentanut itsellesi elämän tutkimista varten. Tietyt kokemukset on tarkoitus kohdata tietyllä tavalla. Tämä ei ole ristiriidassa sen kanssa miten käytät vapaata tahtoasi asioiden kohtaamiseen. Ajattele seuraavaa tilannetta: ilmoittaudut jollekin opintokurssille. Päätös osallistua kurssille on oman vapaan tahdon käyttöä, teet sen koska aihe kiinnostaa sinua ja haluat tutkia sitä ja kehittyä sen kautta. Kun olet ilmoittautumalla aktivoinut ”kokemuksen opintokurssista”, kokemusta on tutkittava sen mukaan mitä kurssille osallistumiselta edellytetään. Sinun tarvitsee ilmestyä tiettyyn paikkaan, tiettyinä aikoina, ja sinun tarvitsee omistaa tietty aika osallistumiseen ja harjoitusten tekemiseen, sekä keskittyä luentoihin. Vastaavalla tavalla, syntymällä maalliseen elämään, olet valinnut osallistua omalle yksilölliselle elämän opintokurssillesi. Olet itse ollut suunnittelemassa opinto-ohjelmaa ja harjoitustehtäviä itseäsi varten, yhteistyössä universaalien henkisten voimavaikutusten kanssa. Olet itse valinnut noudattaa käsikirjoitusta jonka olet kehittänyt kokoon – täysin tietoisena siitä miten syntymässä tulet kehittämään muistinmenetyksen jonka ansiosta et muista omaa osuuttasi asiaan. Aikuisikään mennessä asia on yleensä painunut kokonaan unohduksiin. ”Kuka minä olen ?

Mitä sitten tarkoittaa syntymäkartan aktivoiminen? Osallistumalla tietynlaiseen aktiviteettiin, suorittamalla tietynlaisia tekoja, käyttäytymällä tietyllä tavalla, aktivoit omaa keskushermostoasi, elimistöäsi ja kehoasi tietyllä tavalla. Siinä näkyy se missä astrologinen syntymäkartta todellisuudessa sijaitsee – sinun hermostossasi, soluissasi ja kehorakenteissasi. Aktivoimalla tiettyjä osia omasta olemuksestasi, kutsut tiettyjä kokemuksia ja olosuhteita omaan elämääsi koettavaksi. Syntymäkartta on sinun olemuksesi kokonaisuus, sinun koko elämäsi kaikkine haasteineen ja mahdollisuuksineen, kaikki mitä sinuun liittyy ja mitä sinusta löytyy. Aktivoimalla tietyn osan itseäsi, kaikki muukin sinussa aktivoituu. Ja koska sinä olet osa paljon laajempaa elämän kokonaisuutta, aktivoimalla tietyn osan itsessäsi koko universumi aktivoituu. Kun toimit tietyllä tavalla, ei ole niin että vain sydämesi tai munuaisesi tai keuhkosi toimivat – kaikki osat sinussa aktivoituvat yhteistyössä toistensa kanssa. Sinä olet Ascendantti, Transendentti, Henki ja Ascendantti, Transendentti, Henki on kaikessa mitä sinä olet ja mitä sinun elämäsi on. Mitä hyvänsä valitset tehdä tai jättää tekemättä, koko universaali järjestelmä aktivoituu tukemaan sinun suoritustasi: sinun koko hermostosi, kaikki sisäelimesi, kaikki rauhasesi ja lihaksesi ja nivelesi jne. Eikä vain sinä, vaan kun teet valinnan niin myös kaikkien muiden asianosaisten hermosto ja sisäelimet ja rauhaset ja lihakset ja nivelet aktivoituvat osallistumaan tuossa tapahtumassa. Vastaavasti sinä välillä aktivoidut osana jonkin toisen tekemää valintaa, hänen käsikirjoituksensa ”sivuosassa.” Oletko koskaan huomannut miten aktivoidut aviopuolison tai lähisukulaisen tekemisistä – tai tekemättä jättämisistä? Se pitäisi olla suhteellisen helppoa havaita. Mitä hyvänsä tehdään tai jätetään tekemättä, elämän ja universumin koko systeemi osallistuu siihen. Elämä on näyttämö ja meillä kaikilla on siinä omat osamme, kuten Shakespeare on kirjoittanut.

Tutkimalla Jyotish-karttaa ja miten se kuvaa eri osien välisiä kytkentöjä, voisit kirjoittaa tarinan omasta elämästäsi. Mutta hei… niinhän sinä teetkin, valitsemalla kohdata omaa elämääsi. Se on se mitä varten olet tänne tullut.

Jos sinulla on…

Nouseva merkki Oinas ; tai olet syntynyt 21.3 – 20.4. välisenä aikana: tutki miten saavutukset uralla ja työssä tai julkisen vastuun kantamisessa aktivoivat muita elämäsi alueita.

Nouseva merkki Härkä ; tai olet syntynyt 21.4. – 21.5. välisenä aikana: tutki miten uskoon, luottamukseen ja elämän tarkoitukseen liittyvät kysymykset aktivoivat muita elämäsi osa-alueita.

Nouseva merkki Kaksoset ; tai olet syntynyt 22.5. – 21.6. välisenä aikana: tutki miten haavoittuvaisuus, asioiden päättyminen tai muutokset aktivoivat muita elämänalueitasi.

Nouseva merkki Rapu ; tai olet syntynyt 22.6. – 22.7. välisenä aikana: tutki miten kaikenlaiset kumppanuuteen ja parisuhteeseen liittyvät asiat aktivoivat elämääsi muilla alueilla.

Nouseva merkki Leijona ; tai olet syntynyt 23.7. – 23.8. välisenä aikana: tutki miten torjunta, palvelun tarve tia lemmikit aktivoivat muita elämäsi alueita.

Nouseva merkki Neitsyt ; tai olet syntynyt 24.8. – 22.9. välisenä aikana: tutki miten lapset, luova toiminta ja pelaaminen aktivoivat muita elämäsi alueita.

Nouseva merkki Vaaka ; tai olet syntynyt 23.9. – 23.10. välisenä aikana: tutki miten kotiin ja asuntoon, kiinteistöihin tai liiikkumisvapauteen liittyvät asiat aktivoivat elämääsi muilla kokemusalueilla.

Nouseva merkki Skorpiooni ; tai olet syntynyt 24.10. – 22.11. välisenä aikana: tutki miten kommunikaatio, omien rajojesi venyttäminen sekä paikallinen liikkuminen ja matkailu aktivoi elämääsi muiden alueiden osalta.

Nouseva merkki Jousimies ; tai olet syntynyt 23.11. – 21.12. välisenä aikana: tutki miten ravinto, puhe ja käteisvarat saavat elämäsi aktivoitumaan muilla alueilla.

Nouseva merkki Kauris ; tai olet syntynyt 22.12. – 20.1. välisenä aikana: tutki miten minätunto ja identiteetti, sekä tietoisuus omasta kehostasi aktivoi muita elämäsi alueita.

Nouseva merkki Vesimies ; tai olet syntynyt 21.1. – 18.2. välisenä aikana: tutki miten irti laskeminen sekä kustannukset ja menetykset aktivoivat muita alueita elämässäsi.

Nouseva merkki Kalat ; tai olet syntynyt 19.2. – 20.3 välisenä aikana: tutki miten hyödyt ja ansiotulo, sekä sosiaaliseen verkostoon liittyvät asiat aktivoivat elämässäsi muita kokemusalueita.

Vastaa