Täysikuu 2020 kesäkuu

Toukokuun alussa julkaisin blogissa Arundhati Royn kirjoituksen (”Kevyellä kuormalla”). Siinä käsiteltiin mielen kaipausta palata ”normaaliin”, ja miten se olisi huonoin tai hyödyttömin lopputulos tästä Koronavaikutuksesta, miten paluu normaaliuteen riistäisi meiltä mahdollisuuden luoda maailmaamme uusiksi. Kesäkuun 2020 täysikuu demonstroi mihin huomio kannattaa kääntää kun haluaa hyödyntää tässä tarjoutuvia mahdollisuuksia.

Täysikuun akseli Kaksosista Jousimieheen kuvaa kasvamista triviaalisen tietämisen tarpeesta kohti tietoista päätöstä mihin valitset luottaa, kohti sitä miten tietoisesti valitset jalostaa sellaisia uskomuksia jotka edistävät sinun kasvuasi ja kehitystäsi. Internet itsessään on tyypillinen demonstraatio triviaalisen tietämisen tarpeesta: kaikki exhbitionistinen tieto aivan sormenpäittesi ulottuvilla, ja kuitenkin vain hyvin pieni tai olematon osa siitä hyödyttää sinua millään aidolla tavalla. Tietoinen valinta sen suhteen minkälainen fokus palvelee sinun kehitystäsi, ennen kuin sormesi painavat Enter-näppäintä hakukonesivulla, olisi demonstraatio tämän akselin Jousimies-päästä, missä kesäkuun täysikuu sijaitsee.

Näissä raameissa, tämän täysikuun aikana, kolme ”retro”-planeettaa esittävät tanssiaan: askel-eteen-kaksi-askelta-taakse jne. Planeetan sanotaan olevan ”retrograde” -tilassa silloin kun se näyttää liikkuvan taaksepäin. Tosiasiassa planeetat jatkavat koko ajan kiertämistä samaan suuntaan joten tämä peruuttaminen on nimenomaan näennäistä. Jokin asia minkä olet unohtanut hoitaa TAI mikä yllättäen on herättänyt kiinnostuksesi, on ”kaapannnut” sinun huomiosi. Tunnet halua peruuttaa hiukan tutkimaan sitä tai hoitamaan asian loppuun – vähän kuin olisit kävellyt ulos talosta autollesi ja tajuat että auton avaimet jäivät keittiön pöydälle, ja palaat hakemaan niitä. Astro-loogisessa mielessä tämä demonstroi karmallista keskeneräisyyttä, joka sinun on tarkoitus huomioida ja hoitaa, tavalla tai toisella, tässä kohtaa. Nämä kolme ”retro”-energiaa ovat Venus, Saturnus ja Jupiter.

Venus on ”virya” eli solutason elinvoimaisuus ja tietoisuus arvoista, tietoisuus siitä mitä valitset pitää arvossa. Auringon ja Kuun ja Rahun vaikutuksen alaisena Venus tuottaa armotonta myötätuntoa, kykyä Ylistää epäsovinnaisia ja ennakoimattomia vaikutteita, jotka auttavat sinua löytämään maailmasta tarvitsemaasi ravintoa ja tukea – varsinkin leikkimielisestä uteliaisuudesta ja innovatiivisesta kommunikoinnista koska Venus sijaitsee Kaksosten merkissä. Näissä asioissa on jotain keskeneräistä tai inspiroivaa karmaa joka kaappaa huomiosi ja provosoi havahtumista sisältäpäin limbiseltä eli aivojen keskialueelta käsin eli liittyy erilaisten tunnetilojen heräämiseen. Voit tutkia tätä kiinnittämällä huomiota sosiaaliseen verkottumiseen, siihen mitä toivot sinulle elämästä jäävän käteen, partneri- ja avioliitto- tai asiakassuhteisiin.

Saturnus on vastuuntunto, pitkäikäisyys, sekä elämän perusasioiden realistinen huomiointi. Saturnus on vahvasti omassa huoneessaan vailla ulkopuolisia vaikutteita, se demonstroi tarkkailijan tilan ottamista ja kärsivällisyyttä. Saturnus pystyy tarjoamaan ajattelun syvyyttä, avomielisyyttä ihmisten globaalia yhteisöä kohtaan, yleisen hyvinvoinnin kehittämistä sekä tieteellistä teknologiaa koska Saturnus on Vesimiehen merkissä. Näissä asioissa on jotain vielä toistaiseksi ratkaisematonta tai kiehtovaa joka kaappaa huomiosi ja keinuttelee tasapainoa kallon juuressa sijaitsevasta kitaluusta käsin; tämä on osteopaattien hyvin tuntema rakenne joka voi tuottaa oireilua pään, niskan, leuan ja silmien alueella. Voit tutkia tätä kiinnittämällä huomiota siihen miten kommunikoit ja ilmaiset omia halujasi ja testaat omia rajojasi.

Jupiter on ”viisaus antaa ilon” joka ohjaa meitä armollisuuden ja anteeksiannon kokemukseen, dharman totuudesta syntyvään hyvinvoinnin kasvuun; ja tällä hetkellä, kuten aikaisemmissa artikkeleissa kirjoitin, tämän totuuden arvostaminen on heikoimmillaan ihmiskunnan historiallisen evoluution näkökulmasta. Saturnuksen vaikutuksen alaisena, Jupiter auttaa ihmistä samanaikaisesti sekä henkistymään sisäisesti että hoitamaan ulkoisia kriisitilanteita tarkoituksenmukaisella tavalla – varsinkin siinä missä tarvitaan tervejärkisen realistista asennetta materiaalisten rakenteiden organisoimiseksi. Näissä asioissa on jotain vielä keskenkasvuista ja tarvitsevaa mikä kaappaa huomiosi ja huojuttaa maailmaasi selkärangasta käsin mistä eri puolille haarautuva keskushermosto voi herättää vaihtelevia oireita hyvin eri puolilla fyysistä kehoa. Voit tutkia tätä siinä miten pyrit luomaan itsellesi mukavuutta ja hyvinvointia elämässä, ja miten haet vastausta kysymykseen ”kuka minä olen?”

Näiden tietoisuuden kehityshaasteiden huomiotta jättäminen pyrkii nostamaan esiin asioiden varjopuolia: mielen sekavuus ja keskittymiskyvyn puute, taipumus hämmentyä helposti elämän tilanteiden edessä, taipumus takertua periaatteisiin siinä missä kannattaisi harjoitella joustavuutta ja rentoa asennetta.

Edellä mainittujen asetelmien lisäksi Kuu ja Mars muodostavat tärkeän joogan missä ne ovat 4/10 suhteessa toisiinsa. ”4” on sisäinen yksityisyys ja ”10” on ulkoinen julkisuus; julkinen rooli on konfliktissa yksityiselämän kanssa, syntyy jännite sen välillä mitä maailma haluaa sinun tekevän ja mitä itse haluat tehdä.

Yhteenveto

Karmalliset siunaukset hakevat meiltä tietoisesti valittua ylistämistä: miten oppia valitsemaan tietoisesti oman mielen fokus, miten tasapainottaa tiedostavaa tarkkailua ja tervejärkistä materiaalista organisoimista, jotta pystymme hyödyntämään mahdollisuuksia luoda maailmaamme uusiksi. Omassa henkilökohtaisessa horoskoopissasi, pistä merkille miten edellä kuvatut asiat nousevat kohdattavaksi seuraavilla alueilla; jos sinulla on…

Nouseva merkki Oinas ; tai olet syntynyt 21.3 – 20.4. välisenä aikana: uskomukset, neuvojen antaminen ja vastaanottaminen.

Nouseva merkki Härkä ; tai olet syntynyt 21.4. – 21.5. välisenä aikana: krooniset vastoinkäymiset tai vaivat, myös taipumus takertua asioiden torjumiseen, elämän muutostilanteiden ja kriisien käsittely.

Nouseva merkki Kaksoset ; tai olet syntynyt 22.5. – 21.6. välisenä aikana:
Harmonian ja tasapainon hakeminen ihmissuhteissa ja kanssakäymisessä.

Nouseva merkki Rapu ; tai olet syntynyt 22.6. – 22.7. välisenä aikana: kyky palvella, ja kyky kohdata torjuntaa ja vastustusta.

Nouseva merkki Leijona ; tai olet syntynyt 23.7. – 23.8. välisenä aikana: itseluottamus johtamiskyky, miten tarjoat persoonallasi esimerkkiä jota muiden on hyvä seurata.

Nouseva merkki Neitsyt ; tai olet syntynyt 24.8. – 22.9. välisenä aikana: emotionaalinen herkkyys, turvallisuudentunne ja kotiolosuhteet.

Nouseva merkki Vaaka ; tai olet syntynyt 23.9. – 23.10. välisenä aikana: kommunikointi, ympäröivän maailman tutkiminen käsillä tekemisen kautta.

Nouseva merkki Skorpiooni ; tai olet syntynyt 24.10. – 22.11. välisenä aikana: toimeentulo ja käteisvirta, ruokavalioon ja puheeseen liittyvät asiat.

Nouseva merkki Jousimies ; tai olet syntynyt 23.11. – 21.12. välisenä aikana: minätunto ja itsetunto, oman elämänpolkusi kulkeminen ja oman totuutesi eläminen.

Nouseva merkki Kauris ; tai olet syntynyt 22.12. – 20.1. välisenä aikana: laske irti, ole hiljaa rauhassa, rentoudu elämän virtaukseen.

Nouseva merkki Vesimies ; tai olet syntynyt 21.1. – 18.2. välisenä aikana: itsenäiset innovatiiviset ajatukset, tieteellinen ja yhteisöä huomioiva ajattelu.

Nouseva merkki Kalat ; tai olet syntynyt 19.2. – 20.3 välisenä aikana: tervejärkinen ja tarkoituksenmukainen suhtautuminen uraan ja ammattiin, pitkän tähtäimen ennakointi.

Vastaa