Täysikuu 2020 tammikuu

Tammikuun 2020 täysikuu vaikuttaa 3-4 viikkoa tammikuun 10:stä päivästä eteenpäin. Tämän jakson energia fokusoituu hyvin keskittyneesti tunneherkkyyteen: miten kohdata ja tiedostaa tunnetiloja, miten hyväksyä ja ilmaista tunnetiloja ja käsitellä tunnetilojen tuomia haasteita ja ristiriitoja, miten luoda näihin kokemuksiin tasapainoa. Miten hyväksyä itsesi olentona joka yhdessä toisten kanssa kehittyy erilaisten emotionaalisten vaiheiden läpi. Olla tietoinen siitä miten sinun tunnetilasi vaikuttavat toisiin, ja miten omit itseesi toisten tunnetiloja. Täydenkuun vaikutusta vahvistaa moninkertaiseksi samaan aikaan tapahtuva kuun pimennys: se nostaa tietoisuuteen tarvetta yrittää hallita elämää, mutta tunnetilat eivät suostu kontrolloitaviksi. Perhe ja ura voivat herättää ristiriitaisia tarpeita tällä jaksolla, voi tuntua siltä että ”kukaan ei rakasta minua” kun projisoit omia epävarmuuksiasi toisiin ihmisiin. Suostu rakastamaan itseäsi, jaa rehellisesti miltä sinusta tuntuu. Tarkastellaan seuraavassa mitä kautta nämä asiat nousevat esiin kunkin yksilöllisen nousevan merkin kohdalla.

Jos sinulla on…

Nouseva merkki Oinas: tunne olevasi arvokas, arvosta itseäsi. Opi tuntemaan olosi kotoisaksi, perheesi parissa tai muuten vain, vahvista omaa identiteettiäsi. Kun tunnet tarvetta suorittaa ja saada asioita aikaan, kysy itseltäsi: onko tämä todella sellaista mikä kaipaa parantamista? Tee asioita jotka tuottavat sinulle itsellesi sisäisesti hyvän olon, opi nauttimaan matkasta yhtä paljon kuin tavoitteen saavuttamisesta.

Nouseva merkki Härkä: anna elämän virrata lävitsesi: kommunikoi, seurustele, ole vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa. Anna tukkeutumien sulaa ja haihtua. Etkö halua jakaa itseäsi täysin toisten kanssa? Tuntuuko siltä että vain sinulla on jotain elintärkeää tietoa? Tai etkä usko, että osaisit pistää omia tunteitasi sanoiksi? Opi laskemaan irti, luota siihen miten elämä kantaa ja miten Universumi tarjoaa sinulle aina sen mitä tarvitset ja mikä on sinulle hyväksi. Hyväksy runsaus elämääsi – miksi vastustaisit?

Nouseva merkki Kaksoset: kannattaa ehkä tarkistaa ja arvioida uusiksi omia arvojasi, tee muutoksia asioihin jotka tuntuvat olevan liikaa kallellaan suuntaan tai toiseen. Jos muurista puuttuu keskeltä yksi tiili joka jättää siihen aukon, se kannattaa paikata ennen kuin koko rakennelma tulee rymisten alas. palauta harmonia, palauta tasapaino, integroi.

Nouseva merkki Rapu: ole tietoinen siitä miten sinun tunnetilasi vaikuttavat toisiin. Sinulla on taipumus vetää puoleesi ihmisiä, jotka opettavat sinulle vastuuta omista reaktioistasi. Opi rentoutumaan toisten seurassa, sinun ei tarvitse todistaa omaa arvoasi, ei myöskään sääliä itseäsi. Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, rakasta itseäsi ja jaa tunnetilojasi toisten kanssa rehellisesti. Ole valmis kasvamaan loukkaantumisen tunteiden yli. Sitä kuka sinä todella olet, ei voi loukata eikä vahingoittaa; hienovaraiset emotionaaliset virtaukset toimivat tällä kaudella linkkinä universumiin, auttavat sinua työstämään ryhmätietoisuuteen liittyvää karmaa.

Nouseva merkki Leijona: opi säilyttämään kontakti itseesi, hiljennä mieli ja käännä huomio sisäänpäin. Kuuntele sisältäsi kaikuvaa inspiraatiota ja johdatusta joka kutsuu sinua. Meditoi, ota aikaa itsellesi. Vapauta itsesi käytösmalleista jotka saavat sinut eristäytymään toisista ja välttelemään sosiaalista kontaktia. Anna elämän ja tunnetilojen virrata, vältä kieltotilassa tai fantasiassa elämistä. Kun jalostat omaa persoonaasi, voit huomata miten rajoitukset katoavat. Auta toisia asioissa jotka aiemmin ovat olleet omia heikkouksiasi.

Nouseva merkki Neitsyt: opi uneksimaan, elättelemään toivoa ja viljelemään terveitä haluja. On OK toimia tavalla joka parantaa sinun oman elämäsi laatua. On OK saada elämässä mukavuutta ja runsautta ja ylellisyyttä – jopa enemmän kuin olisit osannut odottaa. omaksu ryhmätietoisuutta: miten yhdistät omien tarpeittesi tyydyttämisen ja yhteisen hyvän toteuttamisen. Opi tuntemaan yhteenkuuluvuutta.

Nouseva merkki Vaaka: edistä kaikkien yhteistä etua, kanna vastuuta yhteisön jaetun hyvinvoinnin kehittymisestä. Opi määrittämään täsmällisiä tavoitteita toiminnassasi tai ammatissasi, ja pyri niihin johdonmukaisen keskittyneesti ja määrätietoisesti. Unohda epävarmuuden tunteet, älä anna niiden estää sinua pääsemästä päämäärään. Sivuraiteille eksyminen ja peruuttaminen takaisin on vain osa luonnollista oppimisprosessia, opettele hyödyntämään sitä omaksi eduksesi.

Nouseva merkki Skorpiooni: avarra näkemyksiäsi sen suhteen mitä ihanteet, uskomukset, erilaiset kulttuurivaikutukset ja sosiaaliset tottumukset ovat ja miten ne vaikuttavat. Opi ymmärtämään miten elämä on niin paljon enemmän kuin mitä tällä hetkellä oletat tietäväsi. Liikuskele vapaasti, ole utelias uusien kokemusten suhteen. Tee elämästäsi seikkailu – mitä se jo onkin.

Nouseva merkki Jousimies: tiedosta minkälainen vaikutus sinun arvoillasi on toisiin ihmisiin, ja miksi vahvempien velvollisuus on ottaa huomioon ja osoittaa myötätuntoa heikompia kohtaan. Kehitä yhteisesti jaetun vastuun kantamista, sitä kautta pääset käsiksi tietoisuutesi syvempiin alueisiin.

Nouseva merkki Kauris: kehitä kykyäsi olla läheisessä yhteydessä ja vuorovaikutuksessa toisen ihmisen kanssa. Tiedosta minkälainen vaikutus sinulla on toisten asenteisiin ja elämään; ymmärrä myös minkälainen rooli toisilla on sinun elämässäsi. Tiedosta sitoutumisen merkitys; ole sanasi mittainen.

Nouseva merkki Vesimies: arvioi elämäntyyliäsi ja tee korjauksia jotka parantavat terveyttä ja elinvoimaa, ja ja vaikuttavat edullisesti myös työtapoihisi ja rutiineihin. Pyri aktiivisesti olemaan hyödyksi, kehitä palveluasennetta. Opettele tuntemaan fyysisen kehosi kyvyt ja rajoitukset, voidaksesi tehokkaammin manifestoida halujasi elämässä.

Nouseva merkki Kalat: rentoudu ja relaa, ole rauhassa. Löysäile. Opettele leikkimään ja pitämään hauskaa. Laske irti emotionaalisesta epävarmuudesta, ole valmis ottamaan riskejä ja elä hiukan – tai elä täysillä. Ennen kaikkea, opi rakastamaan itseäsi. Kuuntele omaa sydäntäsi. Sinulla on kyky luoda, ja sen avulla voit manifestoida asioita jotka tekevät sinut onnelliseksi ja elinvoimaiseksi. Ota vastuu oman onnellisuutesi luomisesta elämässä.

Vastaa