Miten sisäinen johdatus kommunikoi kehollisesti

Kun tarvitsee tehdä päätös tai valinta, pyörittelette asiaa mielessänne, kelaatte läpi eri vaihtoehtoja ja mahdollisia lopputulemia… tämä mielessä pyörivä informaatio välittyy Sisäiselle Johdatuskeskukselle (Ascendantille), mielen ”budhi”-toiminnon eli tiedostavan erottelukyvyn välityksellä. Sisäinen Tietoisuus vertaa tätä tilannepäivitystä teidän yksilölliseen elämän tarkoitukseenne: auttaako se teidän elämäänne etenemään valitsemallanne tavalla? Auttaako se teitä kasvamaan haluamallanne tavalla? Vai viekö se teitä sivuraiteille oman elämänne tarkoituksen toteutumisesta? Sitten Askendantti lähettää aiheesta palautetta joka perusmuodossaan on PUHDASTA intuitiota, mutta jonka usein miten pystymme havaitsemaan ja kokemaan tunnetilojen ja emotioiden muodossa.

Miettikääpä miten koira kommunikoi. Kun koira haluaa teidän huomiotanne ja olette ”hyvissä väleissä” sen kanssa, koira viestittää hyvin pienellä hienovaraisella eleellä… ehkä vain pieni kuonon nykäys johonkin suuntaan, tai vain tuijotus… jos koira huomaa, että ette kiinnitä siihen huomiota, se alkaa vahvistaa tuota signaalia: heilutetaan häntää, ravistetaan kroppaa, mennään maahan ja noustaan saman tien istumaan ja jäädään tuijottamaan… ”joko nyt meni perille?” Jos ette vieläkään ymmärrä huomioida koiraa, se vahvistaa signaalia entisestään: alkaa vinkumaan tai vikisemään, kuolaa, vispaa käpäliä, tönäisee teitä kuonolla reiteen jne. ”Joko nyt huomaat?” Jos ei tämäkään riitä niin viesti tulee siinä muodossa että ette voi olla huomaamatta: koira alkaa HAUKKUA.

Askendanttin Sisäinen Johdatusjärjestelmämme kommunikoi hyvin samantapaisesti. Se olettaa että olette koko ajan kuulolla, joten ensimmäinen signaali on hyvin huomaamaton, hienovarainen intuition kipinä joka on ohi melkein saman tien. Jos saitte siitä kiinni – hyvä homma. Kuulkoot ne joilla on korvat kuunnella. Koette intuitiivisen aistimuksen tai oivalluksen, ja teistä tuntuu että se kannattaa huomioida. Jos ette ole kuulolla, voitte kokea tämän ensimmäisen intuition kipinän lähinnä jonkinasteisena epämukavuutena – jokin häiritsee teidän egonne ”rauhaa”… ”häh? mitä tapahtui? Jätinkö huomaamatta jotain?” Jos ette ole kuulolla niin Ascendantti vahvistaa signaalia: voitte alkaa tuntea vahvempaa epämukavuutta (levottomuus tai ahdistus), tai voitte tuntea kasvavaa torjuntaa, tarvetta väittää vastaan. Nämä EIVÄT ole itse intuitio, vaan ne ovat merkkejä siitä miten teidän egonne reagoi siihen että sen kontrollia uhataan. Oppikaa näkemään ja kuulemaan näiden ohi, oppikaa sivuuttamaan nämä, oppikaa tunnistamaan mitä niiden takana on enemmän.

Niiden takana, syvemmällä tietoisuuden tasolla, voitte löytää TUNNETILAN. Puhtaimmillaan tunne on vain tunne, mutta ego pyrkii seuraavaksi leimaamaan tunteen joko ”hyväksyttäväksi” tai ”hylättäväksi”. Oppikaa näkemään tämän leimauksen ohi, oppikaa tunnistamaan mikä on sen takana vaikuttava puhdas tunnetila joka yrittää viestittää teille jotain. Mielen pintatasolla ego yrittää saada teidät takertumaan epämukavuuteen ja siihen ajatukseen että olisitte uhattuna – todellisuudessa vain egon harhaluulo sen omasta ”kontrollista” on uhattuna.

Syvemmällä vaikuttava intuitio on tieto siitä, miten teidän kannattaa toimia kyseisessä käytännön elämän tilanteessa (jota alussa pohditte) – JOTTA autatte asioita etenemään elämässänne hyödylliseen ja omaa kasvuanne edistävään suuntaan… tai tieto siitä miten toimimalla annatte itsenne harhautua sivuraiteille omassa elämässänne. Askendantti pyrkii viestittämään yksinkertaisesti ”Tee näin” tai ”Vältä tätä” – jos haluat kokea elämässäsi onnea ja välttää kärsimystä. Viime kädessä sinä itse tietysti valitset miten päin haluat ja teet sen mukaisen valinnan – ja pääset sitten kokemaan sitä vastaavia seurauksia.

Me emme ole tottuneet kuuntelemaan intuitiota näin syvällä hienovaraisella tasolla, maailma ei opeta meitä siihen. Yleisimmin voimme päästä siihen kiinni lähinnä omien tunnetilojemme kautta. MUTTA ensin on opittava kuorimaan niiden ympäriltä pois egon kontrollin kerrokset: rajoittavat uskomukset, epämukavuuden välttely, kontrollin menettämisen pelko ja torjunta – jotta pystymme ”kuulemaan” mitä kaiken tämän alla todella meille sanotaan.

Ja jos emme ole tottuneet tai opetelleet tunnistamaan ja kohtaamaan omia tunnetilojamme… mitä siitä nyt sitten voi seurata: Ascendatti yrittää ”HAU HAU HAU” täyttä huutoa kiinnittää meidän huomiotamme, erilaisten vastoinkäymisten ja vahinkojen tai menetysten ja epäonnen tai sairauksien ja oireiden muodossa… ja siltikään korvamme eivät kuule. Sen vuoksi on erinomaisen tärkeää opettaa itsensä tuntemaan ja kohtaamaan omia tunnetilojaan, jotta voimme joskus päästä käsiksi itse puhtaaseen intuitioon. Tunnetilat tulevat kehosta, fyysisinä kehotiloina, ja KEHO EI KOSKAAN VALEHTELE. Ego yrittää peittää ja värjätä nämä aidot kehotunnetilat erilaisilla harhakäsityksillä ja uskomuksilla, tai epämukavuudella ja pelolla ja torjunnalla, mutta kuka hyvänsä joka haluaa voi opettaa itsensä erottamaan todellisen aidon tunnetilan siitä mitä ego yrittää syöttää. Ego pystyy tarjoamaan vain ”fiiliksiä” ja ”mielihaluja” ja ”kiksejä” jotka voisivat auttaa egoa säilyttämään oman tilansa muuttumattomana, jotka voisivat auttaa egoa säilymään hengissä. Egon mielestä teidän kuuluu torjua muutosta epämukavana ja epätoivottavana asiana koska se haluaa säilyttää kontrollin itsellään. Ego ei halua teidän kasvavan koska kasvu tarkoittaa muuttumista ja sitä ei voi kontrolloida – muutosta halutaan ja siihen suostutaan. Muutoksessa antaudutaan sille miten elämä kantaa.

Vastaa