Täysikuu 2019 joulukuu

Joulukuun täysikuu 2019 vaikuttaa reilun 3 viikkoa eteenpäin 12.joulukuuta lähtien, kuun loppuun ja vuoden vaihteen yli. Täysikuujakson jälkimmäiseen osaan tuo lisäväritystä vielä jouluaaton jälkeen esiintyvä auringonpimennys.

Joulukuun täysikuu paistaa Kaksosten tähtimerkistä käsin, ja aktivoi seuraavia asioita. Ensinnäkin: opettele ilmaisemaan itseäsi täsmällisesti ja selkeästi. Tämän harjoitteluun tarjoutuu mahdollisuuksia kun huomaat miten toiset ymmärtävät sinua väärin. Toiseksi: opettele asennoitumaan niin, että ET pidä asioita liian itsestään selvinä. Saatat pyörittää kokonaista universumia omassa mielessäsi, usein välittämättä verbalisoida ajatuksiasi tai tunnetilojasi mitenkään, ja sitten helposti turhaudut kun toiset eivät tunnu ollenkaan näkevän asioita nii kuin sinä ne näet. Kolmanneksi: opettele laskemaan irti erakkomaisesta tai eristäytyvästä syrjään vetäytymisestä tai syrjässä pysyttelemisestä. Itsesi altistaminen toisten mielipiteille ja näkemyksille ei tarkoita, että sinun pitäisi kadottaa kosketus omaan itseesi. Nämä kolme asiaa sulautuvat yhdeksi ydinteemaksi näin: opettele kommunikoimaan tehokkaasti ja selkeästi Itsesi kanssa. Jos sinulle on epäselvää ja sumuista kuka sinä itse olet, niin suuri osa siitä mitä ajattelet tai puhut tulee myös olemaan sekavaa tai epätäsmällistä. Jouluaaton jälkeen esiintyvä auringonpimennys sekoittaa pakkaa vielä erityisellä tavalla: kun opit hyväksymään ja käsittelemään edellä mainittuja asioita, huomaat pystyväsi demonstroimaan sekä itsellesi että toisille mitä tarkoittaa luoda ja kokea menestystä elämässä. Tarkastellaan seuraavassa miten nämä asiat ilmenevät kunkin yksilöllisen nousevan merkin kohdalla.

Jos sinulla on syntymäkartallasi…

Nouseva merkki Oinas: tämä on sinulle edullista aikaa tutkia itseäsi ja kokeilla uusia ajatuksia ja asenteita, kokeilla uusia tapoja miten nähdä todellisuutta ja itseäsi ja toisia ihmisiä, uusia tapoja asettaa itsesi alttiiksi sosiaaliselle kontaktille ilman että kadotat kontaktia siihen kuka olet. Demonstroi maailmalle uusia tapoja ilmentää luovuutta ja harjoittaa mielen erottelukykyä.

Nouseva merkki Härkä: tee itsellesi selväksi minkä suhteen tunnet epävarmuutta ja minkä suhteen kannat huolta; älä tyydy siihen että annat näiden mielialojen hämärtää olotilaasi ja ymmärrystäsi, verbalisoi täsmällisesti miltä sinusta tuntuu …. Ja sen jälkeen tarkista oletko vielä samaa mieltä itsesi kanssa. Suhteuta omia arvojasi toisten arvoihin, pyri tunnistamaan mikä on aidosti todella arvokasta … ja menevätkö teidän arvomaailmanne yksiin vai oletteko eri mieltä? Keskitä huomio sisäänpäin, aseta itsesi alttiiksi vuorovaikutukselle perheen ja ystävien kanssa.

Nouseva merkki Kaksoset: sen sijaan että vain pyörität ajatuksia päässäsi, keskity tuntemaan sydämen kontaktia ja ilmentämään kiitollisuuden tunnetta. Uteliaisuus, luovuus, kommunikaatio … mutta vältä ylikuormittumista liiallisesta informaatiotulvasta. Se miten käsittelet informaatiota, sekä sisäisesti että ulkoisesti, ilmentää sitä miten muutenkin elät elämääsi. me manifestoimme omaa sisäistä todellisuuskuvaamme, ja jos sisäinen näkemyksemme on sumuinen ja hämärä niin kohtaamme hämmentävää ja sekavaa ulkoista elämää. Tee sisäisestä olemisen tilasta selkeä, tiedosta selkeästi mitä ajattelet ja miltä sinusta tuntuu, varmista näiden asioiden todenperäisyys suhteessa toisiin ihmisiin – aseta itsesi alttiiksi vuorovaikutukselle.

Nouseva merkki Rapu: rentoudu, ota iisisti ja meditoi, opettele laskemaan irti mielesi sekavasta hämmentämisestä … jotta voit tehdä itsellesi selväksi mitä haluat täsmällisesti sanoa. Kaikki se rasittava energian käyttö ja vaivannäkö mikä uuvuttaa ja hannaa vastaan … nyt on aika varmistaa että teet sitä hyvän asian puolesta, että näet vaivaa jonkin sellaisena asian puolesta johon todella uskot itsessäsi, ei pelkästään siksi että selviäisit elämästä hengissä tai pystyisit elämään fantasiatiloissa.

Nouseva merkki Leijona: ota yhteyttä ja ole yhteydessä ihmisryhmiin ja verkostoihin ja erilaisiin kulttuuriympäristöihin, sekä aktiviteetteihin jotka selkeästi edustavat sitä mitä syvällä sisimmässäsi haluat. Mitä olet valmis palvelemaan? Minkä eteen olet valmis uhraamaan jotain?

Nouseva merkki Neitsyt: ilmaise omia tunnetilojasi selkeästi ja täsmällisesti työympäristössä ja julkisessa elämässä. Aseta itsesi alttiiksi vuorovaikutukselle kansanjoukkojen kanssa ja testaa: jos ilmaiset asioita niin tai näin, miten ihmiset reagoivat siihen? Entä jos muutat ilmaisuasi johonkin suuntaan, onko sillä mitään vaikutusta? Pyri etsimään ykseyden kontaktia sydämesi kautta.

Nouseva merkki Vaaka: muotoile itsellesi selkeästi mitä haluat elämän olevan, ja keskity tuntemaan miten sisäinen ohjauksesi reagoi ja vastaa. Oletko varma, että se miten pyrit hahmottamaan todellisuutta ja se millaisena maailman näet, on sinun hyvinvointiasi ajatellen parasta? Varmista tätä myös oman sisäisen ohjauksesi kanssa. Kommentteja? Keskity sydämesi tunteeseen. Tunne sydämesi. Tunne. Sydämesi. Se on portti toiseen ulottuvuuteen.

Nouseva merkki Skorpiooni: meillä on usein tarve yrittää hallitsemaan asioita voidaksemme tuntea olomme turvalliseksi, mutta elämää emme pysty kontrolloimaan. Tiedosta täsmällisesti ja selkeästi mitä haluat elämässä kokea, sitten antaudu elämän virtaukselle, rentoudu siihen miten elämä kantaa. Miten realistisesti pystyt näkemään millaisia asiat todella ovat, vai vääristävätkö omat odotuksesi todellisuuskuvaa? Tarkista tätä vertaamalla omia kokemuksiasi toisten kokemuksiin.

Nouseva merkki Jousimies: aseta itsesi alttiiksi ihmissuhteille ja henkilökohtaiselle vuorovaikutukselle, tarkkaile millaisena sinun persoonasi heijastuu toisissa ihmisissä – joko varjopuolina tai kykyinä. Luota sydämen tuntemuksiin, ei väärinymmärryksiin mitä saattaa putkahdella mielessä esiin.

Nouseva merkki Kauris: minkälaista vaivannäköä ja uhrautumista tarvitaan, jotta saat pidettyä ja kehitettyä ne asiat joita haluat elämässäsi olevan? Tutki ja kyseenalaista omia uskomuksiasi näiden asioiden suhteen – totta vai tarua? Realismia vai odotustesi ja ennakkokäsitysten värjäämää toiveunta? Stressaavissakin tilanteissa, hae erilaisia tapoja olla toisille hyödyksi, anna sydämesi avautua.

Nouseva merkki Vesimies: kuuntele ja ota kontaktia sydämesi sisäisiin haluihin, aseta itsesi alttiiksi sille mitä rakastat arvostat yli kaiken. Ole luova – tämän jakson energia tukee kaikenlaisia pyrkimyksiäsi luovan ilmaisun kehittämiseen.

Nouseva merkki Kalat: sinun asetelmassasi sekä aurinko että kuu ovat vahvoilla, ja kasvattavat voimaansa ja kykyään loistaa. Tarjolla runsaasti potentiaalia ykseyden ja yhteenkuuluvaisuuden kokemuksen löytämiseen. Toimi sydäntäsi seuraten, anna syvemmän intuitiosi johdattaa, tunne miten olemuksesi syvistä juurista nousee vahva ja elinvoimainen elämän puu.

Vastaa