Täysikuu 2019 marraskuu

Marraskuun täysikuu on Härän tähdistössä, alueella missä Kuu kasvattaa ja kiihdyttää omaa kykyään tuottaa paras mahdollinen yhdistelmä henkisiä arvoja ja tyydytystä materiaalisille tarpeille. Jupiter on vahvana omassa merkissään, auttaa avartamaan tiedostamisen kykyä. Saturnus on vahvana omassa merkissään, demonstroi tarvetta rajautua siihen mikä on tärkeää materiaalisen elämän kannalta. Eli, kehitä ja omaksu aitoa vauraus-tietoisuutta: kun manifestoit henkisyyttä auttamalla toisia arvostamaan itseään ja ymmärtämään omaa arvoaan, raha tulee tässä prosessissa luonnollisena sivutuotteena. Voit ammentaa Elämän Virrasta teelusikalla tai kahdella isolla ämpärillä, universumi täyttää sinulle mielellään minkä hyvänsä kokoisen astian. Tarkkaile tähän liittyviä omia rajoittavia uskomuksiasi. Oletko sitä mieltä, että rahaa ja henkisyyttä ei pitäisi koskaan yhdistää keskenään? Tuntuuko sinusta, että varallisuus tai omaisuus estää olemasta yhteydessä Jumalan kanssa? Tai ehkä uskot että raha tuo ratkaisun kaikkiin ongelmiisi, mutta silti jollain mystisellä tavalla onnistut yhä uudestaan sössimään omat menestymisen mahdollisuutesi? Kannattaa miettiä asiat uusiksi. Jupiter demonstroi miten runsaus ja ylellisyys ovat luontainen osa onnellisuuden kokemista. Saturnus demonstroi miten olemme yhteisvastuullisia toisistamme, ja täysikuu näyttää materiaalisen elämän synnyttävän materiaalisia tarpeita jotka on tarkoitus tyydyttää materialistisin keinoin. Opi arvostamaan olemassaolomme fyysisyyttä tällä planeetalla.

Jos sinulla on syntymäkartallasi…

Nouseva merkki Oinas: talous ja raha-asiat vaativat huomiota. Opettele tuntemaan olosi vauraaksi, opettele tuntemaan runsautta. Tai jos raha tuntuu polttavan reikiä taskuusi, tiedosta missä kohtaa kulutat sitä liian huolettomasti. Sekä stressiä että tukea elinkeinon ja talousasioiden suhteen, hyödynnä näitä tilaisuuksia viisaasti. Ehkä on aika parantaa suhteitasi perheen jäseniin.

Nouseva merkki Härkä: jos olet kokenut paineita tai viivästyksiä tai esteitä viime vuosien aikana, nyt voi olla aika kokea helpotusta. Anna tietoisuutesi kurottaa rennosti rajoittavien uskomusten yli, Jupiter auttaa aktivoimalla muutosten huonetta. Ehkä olet perinyt rajoittavat uskomuksesi tai ehkä toit ne mukanasi omasta aikaisemmasta elämästä; Saturnus ja Ketu dharman ja elämän tarkoituksen huoneessa sanovat yhteen ääneen: ”Laske irti.”

Nouseva merkki Kaksoset: matkustelu ja meditaatio, sekä tarkkaileva itsetutkiskelu ovat hyödyllisiä tapoja ammentaa Elämän Virrasta tällä jaksolla. Meditaation kautta voit oppia ylistämään elämän fyysisiä aspekteja; matkustelun kautta voit oppia ylistämään henkistä puolta kaikessa, kaikissa ja kaikkialla. Aina ja ikuisesti.

Nouseva merkki Rapu: kehitystä ja vahvistumista sosiaalisissa kontakteissa, sekä suhteissa ryhmiin. Näkyvissä mahdollista henkilökohtaisen talouden vahvistumista, siinä tarkoituksessa että pystyt paremmin manifestoimaan pyrkimyksiäsi ja viemään projekteja päätökseen. Sen sijaan että rajoitat itseäsi keskittymällä ongelmiin, mene sinne missä kukaan ei ole vielä käynyt aikaisemmin ja tuo takaisin ratkaisuja. Mitä oikeasti haluat elämän sinulle tarjoavan?

Nouseva merkki Leijona: täydenkuun keskipisteessä ovat ura, ammatti, kutsumus, harrastukset ja intohimoiset kiinnostuksen kohteet; pohjimmillaan ”karman huone” tarkoittaa mitä hyvänsä tekoa ja toimintaa. sinun ei tarvitse olla aivokirurgi tai konsernin johtaja, tämä energia tukee hyödyllisiä lopputuloksia missä hyvänsä arkisessa puuhassa. Etsitkö työtä? Nyt voi olla erinomainen aika pistää ansioluettelo kiertoon ja anomukset menemään.

Nouseva merkki Neitsyt: suosiollista aikaa pitkän kaukomatkustelulle, joko fyysisesti tai mentaalisesti ajatuksen siivin. Niin tai näin, sivistä ja kouluta itseäsi sen suhteen minkälaisia moninaisia mahdollisuuksia fyysinen maailmamme tarjoaa. Nauti suuremmasta liikkuvuudesta, älä ole niin ankara lapsiasi kohtaan, heillä on oikeus omiin virheisiinsä ja kokeiluihinsa. Anna heillekin mahdollisuus elää oma elämänsä itse.

Nouseva merkki Vaaka: säännöllinen joogan, pranayaman ja meditaation harjoittaminen ovat tällä jaksolla erityisen hyödyllisiä. Mitä lempeämmin pystyt kurkottamaan kohti uutta asennetta, sitä helpompi on suostua hengittämään omanarvon tunnetta sisään ja ulos. Miten vaurauden tunne yhdistyy sinulla ylimääräisiin tulolähteisiin? Tämän jakso energia pyrkii tukemaan myynnistä ja sopimuksista, sekä yhteishankkeista syntyvää rahallista tuloa. Kunhan kaupankäynti toteuttaa moraalista, yhteisvastuullista asennetta. Puolison taloudellinen tilanne saattaa vahvistua myös.

Nouseva merkki Skorpiooni: huomion keskipiste ihmissuhteissa ja kumppanuuksissa, ympärilläsi olevat ihmiset tarjoavat sosiaalisia mahdollisuuksia. Tunnetko olosi vauraaksi kun puolisosi menestyy? Ehkä hän kertoo tuntevansa olonsa keveämmäksi, niinkuin jokin paino olisi kadonnut. Viime vuosien epäharmonioilla ja lakiasioilla on vahva taipumus ratketa tämän energian vaikutuksesta. Opi nauttimaan tasapainosta siellä missä sitä tarjoutuu, älä puske liikaa.

Nouseva merkki Jousimies: edullista aikaa työnteon, työn saamisen ja palveluasenteen kannalta. Ehkä löydät töitä tai sinulla jo oleva työ pistää paremmaksi. Jos olet kokenut viime aikoina ryppyjä tai turbulenssia terveyden tai talousasioiden suhteen, horisontissa näyttäisi siintävän helpotusta. Mukavuus paranee. Muista nauttia.

Nouseva merkki Kauris: hyväääää karmaa menneistä tekosistasi, tehkää tietä tehkää tietä. Anna sen virrata, laske irti itseaiheutetusta päänsärystä ja kärsimyksestä. Jumala ei rakasta sinua enemmän jos pidät itseäsi puutteessa. Sinun ei tarvitse todistaa omaa arvoasi; hyppäsit jo edellisessä elämässäsi vuolaaseen virtaan vaikka et edes osannut uida, ja pelastit veteen pudonneen lapsen. Jumala haluaa sinun olevan onnellinen, nauttivan siitä miten voit löytää itsesi oikeasta paikasta oikeaan aikaan. Lapset, luovuus, romantiikka tai koulutus voivat myös olla osa tätä kaikkea.

Nouseva merkki Vesimies: Uni. Koti. Äiti. Katso sisimpääsi ja yksinkertaisesti valitset olla onnellinen. Tai istu autoosi ja anna huristaa, tunne olosi täysin kotoisaksi missä hyvänsä. Jos sinun on tarvinnut viime vuosien aikana tulla toimeen ylimääräisten kulujen kanssa, tämä aika voi nostaa uutta tuulta purjeisiin, myös mahdollista että puolisosi uranäkymät paranevat. Ehkä tämä on hyvää aikaa ostaa talo, tai sänky, tai auto. Tai osoittaa äidillesi arvostusta; ilman hänen osuuttaan elämän draamassa, ethän edes olisi täällä.

Nouseva merkki Kalat: helppoa ja vaivatonta ja nautinnollistakin kommunikoida toisten kanssa. Tarpeesi tyydyttyvät ilman että sinun tarvitsee painostaa toisia omalla agendallasi. Jupiter ja Saturnus vaikuttavat yhdessä läheisiin ystävyyssuhteisiin ja perhesuhteisiin, sekä käteisvaroihin. Jupiter aktivoi myös luovuutta, koulutusta ja romantiikkaa – muista tiedostaa minkälaisia odotuksia sinulla on näiden asioiden suhteen.

Vastaa