Täysikuu 2019 elokuu

Elokuun ja syyskuun täysikuun jaksot edustavat saman prosessin eri vaiheita. Tämä artikkeli kuvaa prosessin alkuvaiheen, ja seuraava artikkeli kuvaa sen jälkimmäisen vaiheen.

PROSESSIN KOKONAISUUS

Prosessin alkua edustaa elokuun täysikuun nakshatra Dhanistha, jonka viesti kuuluu: ulkoinen maailma on sisäisen olemassaolon tilan heijastusta. Tämän perusteella, kaikkein arvokkain asia elämässä on mieli joka on vapaa rajoittavista uskomuksista – koska tällainen mieli heijastaa, ja vetää puoleensa, elämänkokemusta joka on vapaa kärsimyksestä ja rasituksesta. Haaste syntyy Dhanisthan hallitsijan eli Marsin kärsimättömyydestä: ”koska toiset takertuvat omiin rajoituksiinsa, minun vapautumiseni estyy – minun täytyy taistella.” Tämä uskomus on itsessään illuusio, joka saa sinut helposti ylireagoimaan tai kurkottamaan yli omien rajojesi, ja sen seurauksena voit ”pudota korkealta” tai ”ajaa ojaan” tai ”törmätä seinään”, muodossa tai toisessa. Tämän uskomuksen ylittäminen tulee olemaan seuraavan artikkelin aiheena. 

Rahu ja Ketu värittävät tätä prosessia LeijonaVesimies akselilta käsin. Jos haet  turvallisuutta yrittämällä kontrolloida omaa elämääsi – tämä taipumus tulee korostumaan mielenkiintoisilla tavoilla tämän jakson aikana. Se voi väistämättä johtaa tyhjyyden tunteeseen, jonka tarkoitus on provosoida sinua kehittämään kykyä kokea sisäistä onnea. Kunnes sisäinen tyyneys heijastuu ulkoiseen vakauteen, mitkään ulkoiset saavutukset tai olosuhteet – miten hyvin hallituja hyvänsä ovatkin – eivät auta kokemaan tyytyväisyyttä. Tämä on hallitsijan ja hänen valtakuntansa välistä tasapainottelua, jossa sinä olet hallitsija ja sinun elämäsi on valtakunta jonka hyvinvoinnista kannat vastuuta. Kysy itseltäsi: miten voit saavuttaa vahvemman jalansijan ja olla voimallisemmin läsnä, menettämättä omaa aitouttasi – ilman että teeskentelet olevasi jotain muuta kuin mitä olet?

ELOKUUN TÄYSIKUU

Elokuun täysikuun vaikutuksen alaisena: tarkkaile minkälaisia tunnetiloja sinussa herää, kun pyrit täyttämään maalliset velvollisuutesi. Näiden tunnetilojen kontrolloiminen voi saada elämän tuntumaan turvalliselta, mutta tämä on harhaa – kontrolloimisen sijaan anna tunteiden virrata vapaasti, anna niiden tuntua miltä ne tuntuvat yrittämättä ratkaista niitä, vain tunnistat ja hyväksyt miltä tunne tuntuu. Uskomus, että joku ulkopuolinen tekijä voisi estää sinua kokemasta onnellisuutta, on valhe. Se on rajoittava uskomus johon mieli on ehdollistunut rasituksen ja stressin kautta – uskomus siitä että elämä on ”oikein” vain silloin kun kamppailet vastoinkäymisten kanssa. Ratkaisu on helppo – ota etäisyyttä, kehitä tarkkailukykyä ja lakkaa samaistumasta oman mielesi tuotoksiin ja ajatuksiin. Suostu näkemään miten sinun mielesi ulkopuolella vallitsee kokonainen rajaton universumi. 

Seuraavassa kuvaan tämän vaikutuksen ilmenemistä jokaisen nousevan huoneen näkökulmasta; oman syntymäkarttasi asetelmat voivat tietysti värittää näitä kuvauksia suuntaan tai toiseen. 

Jos haluat tietää oman nousevan huoneesi, voit hakea sen syöttämällä syntymätietosi tänne Cafe Astrology sivustolle.

Nouseva huone Oinas: pyrkimykset ja tavoitteet jotka liittyvät kotiin, asuntoon tai kiinteistöihin korostuvat tällä jaksolla. Voit tuntea itsesi varsin hyväonniseksi näiden asioiden suhteen – ja kuitenkin tavoitteiden saavuttaminen voi olla vaikeampaa tai toteutua paljon myöhemmin kuin odotat. Seurustele ihmisten kanssa, kokeile nautitko siitä että kutsut ystäviä kotiisi. Valitse olla onnellinen.

Nouseva huone Härkä: voit olla monitaitoinen ja saada helposti tunnustusta työstäsi, ja silti kokea että on vaikea ilmaista itseäsi tai tulla ymmärretyksi. Kommunikaatio-ongelmat voivat nostaa esiin ongelmallisia tunnetiloja jolloin mopo helposti karkaa käsistä. Muista: onnellisuus ei ole suoritus eikä saavutus, onnellisuus on valinta jonka sinä teet – onnellisuus on mielen tila.

Nouseva huone Kaksoset: raha ja sen runsaus (tai runsauden puute) on todennäköisin huomion aihe. Miten voit saavuttaa onnellisuutta ja mikä estää sinua siinä? Raha on ulkoinen heijastus sille minkä arvoisena itseäsi pidät – joten mitä kuuluu omanarvon tunteellesi? Ja minkälainen suhde sinulla on isääsi?

Nouseva huone Rapu: tarve kontrolloida omia tunnetilojasi ja pakottaa itseäsi olemaan onnellinen, erityisesti asioissa missä sinulla on tarve viedä jotain päätökseen, missä on tehtävä loppu jostain tai luovittava elämän muutosten lävitse. Rakasta omia varjopuoliasi, ethän niiltä karkuunkaan pääse. Palkkatyön ja lemmikkien suhteen, vältä ylireagointeja.

Nouseva huone Leijona: mitä tarkoittaa suhteeseen sitoutuminen, varsinkin sitoutuminen oman itsesi kohtaamiseen aidosti? Miten tämä heijastuu suhteessa puolisoon tai elämänkumppaniin? Haasteelliset tunnetilat provosoivat sinua uudistamaan lähestymistapaasi onnen saavuttamiseksi. Kuka päättää oletko sinä onnellinen vai et?  Ja miten se vaikuttaa ihmissuhteittesi laatuun?

Nouseva huone Neitsyt: kovatöinen puurtaminen menestyksen eteen tuottaa sinulle tuloksia ja hyötyjä; hyvin todennäköisesti jonkun toisen palveluksessa tai palkkalistoilla. Miltä se tuntuu? Oletko onnellinen? Onko mielesi mukava ja tyydyttävä paikka elää? Kehitä vastuuntuntoista välinpitämättömyyttä yksityiskohtien käsittelyä kohtaan. 

Nouseva huone Vaaka: luovuus, ja ehkä varsinkin teknisempi luovuus, vetää huomiota puoleensa tällä jaksolla. Tai ehkä toimit lasten kanssa joilla on ongelmia. Olet asiantuntija omalla osaamisalueellasi – oletko onnellinen? Vältä taloudellisen tilanteen ylirasittamista tällä jaksolla.

Nouseva huone Skorpiooni: syleile tunnetiloja jotka liittyvät kotiin, asuntoon, kiinteään omaisuuteen, perhesuhteisiin tai koulutuksen hankkimiseen ja perustutkinnon suorittamiseen. Miten hyvin tunnet olosi kotoisaksi omassa elämässäsi, omassa universumissasi – omassa mielessäsi?

Nouseva huone Jousimies: raha-asiat tai kriisihakuinen käytös suhteessa sisaruksiin. Tai molemmat. Toisaalta, kun Kuu hallitsee Rahua ja on kolmannessa huoneessa Jousimiehestä laskettuna, voi olla että sinulla ei ole lainkaan sisaruksia. Mielesi on intensiivinen paikka, ja pyrkii kurkottamaan kohti elämän kätkettyjä aspekteja. Tai ehkä tutkit omaa emotionaalista maisemaasi jonkinlaisen terapian avulla.

Nouseva huone Kauris: avioliittoon, aviopuolisoon tai partneriin liittyvät raha-asiat, tai ansiotulo jonka saat palvelemalla asiakkaita. Kiinnitä tarkkaa huomiota ravintoon ja ruokavalioon. Jos puolisosi läpikäy elämässään monenlaisia muutoksia, minkälaisia tunteita se sinussa herättää? Oletteko onnellisia yhdessä? Mitä teidän keskinäinen suhteenne heijastaa?

Nouseva huone Vesimies: vaivannäkö ja kovatöisyys ovat päivän sana – ja minkälaisia tunnetiloja nämä aiheet sinussa herättävät? Onko sinun helppo löytää työtä, pysyä ja kehittyä siinä? Vältä laittomuuksia. Pystytkö muodostamaan kontaktin lemmikki-eläimen kanssa?

Nouseva huone Kalat: mielesi heijastaa kiinnostusta elämän henkisiin puoliin, itsetutkiskeluun tai meditatioon, tai kiinnostusta pidempään matkusteluun. Hyödynnä tätä oman onnellisuutesi luomisessa. Jos kohtaat  menetyksen kokemuksia, anna tunnetilojesi näyttää tietä, vältä kontrolloimasta tai tukahduttamasta niitä. Tunne Voiman läsnäolo, Luke Skywalker.

Vastaa