Täysikuu 2019 heinäkuu

Heinäkuun 2019 täysikuu on myös kuun pimennys, joka seuraa kaksi viikkoa aiemmin tapahtunutta auringon pimennystä. Tämän auringon pimennyksen vaikutukset tuntuvat muodossa tai toisessa 2019 loppuvuoden ajan. Edellinen vastaava kokemus oli 2017 kun auringon pimennys ”halkaisi” Pohjois-Amerikan mantereen kahtia reitillään; kyseinen pimennys tapahtui Magha nakshatrassa joka on myös Donald Trumpin  syntymänakshatra; Trump aloitti presidenttikautensa 2017. Magha tuottaa halun saada osakseen kuninkaallista kohtelua, samalla kun pyrkii tyydyttämään materiaalisia tarpeitaan rämäpäisellä ja holtittomalla tavalla, luomalla erillisyyden kokemusta.

Heinäkuun 2019 auringon pimennys kohdistaa huomiota toisenlaiseen tapaan tarkastella materiaalisten tarpeiden tyydyttämistä – nyt siihen liittyy halu saavuttaa elämässä ”voitto jota ei voi menettää”, mikä tarkoittaa että saavutus on luotava yhteistyössä toisten kanssa ja kaikkien tarpeita tasapuolisesti huomioiden. Auringon pimennys herättää kysymyksen: jos tarpeittesi tyydyttäminen estyy, miten suhtaudut siihen? Miten reagoit? Pysytkö avoimena vaihtoehtoisille näkökulmille ja lähestymistavoille, muistatko miten jokainen ansaitsee tulla kuulluksi ja ymmärretyksi? Se miten reagoit, määrittää sisäisen tilasi joka sitten manifestoituu ulkoisina elämän olosuhteina. 

Heinäkuun täysikuu osuu Uttara Ashada nakshatraan. Siihen liittyy olennaisesti Ganesha, elefanttipäinen veda-perinteen jumalhahmo. Täysikuu tarjoaa 2-3 viikon pituisen jakson joka auttaa täsmentämään mitä haluat saavuttaa elämässä. Ganesha katkaisi toisen syöksyhampaansa saadakseen kynän jolla hän kirjasi ylös Veda-viisautta; tämä on hyvää aikaa kirjoittamiselle ja päiväkirjan pitämiseen. Merkurius on perääntyvässä tilassa, joten tämä aika on erityisen suosiollista aikaisempien kirjoitusten editoimiseen ja kehittelyyn. Jakso tukee myös hiljentymistä ja ajan ottamista itseäsi varten, levätä ja meditoida sekä pohtia  miten säilytät avoimen asenteen ja teet hyödyllisiä asioita. Nämä asiat ilmenevät eri alueilla kunkin elämässä, riippuen siitä missä syntymäkartallasi on nouseva huone eli  Ascendantti.

HUOM – jos haluat tietää oman nousevan huoneesi, voit hakea sen syöttämällä syntymätietosi tänne Cafe Astrology sivustolle.

Jos nouseva huoneesi on Oinas: miten onnistut tyydyttämään materiaalisia tarpeita työasioissa ja ammattiuralla, velvollisuuksien hoitamisessa? Miten pysyt avoimena ja samalla selviydyt paineista? Minkälaista sisäistä emotionaalista olotilaa elämäsi ulkoiset olosuhteet heijastavat? Ehkä tunnet halua yhdistää koti- ja työympäristön jollain tavalla?

Jos nouseva huoneesi on Härkä: minkälaisia uskomuksia sinulla on elämästä, ja miten toimit niiden mukaan jokapäiväisessä arjessa? Mistä olet omaksunut nämä uskomukset? Inspiroivatko ne sinua pysyttelemään avoimena elämälle? Minkälaisen minätunnon ja tyytyväisyyden saat näistä uskomuksista?

Jos nouseva huoneesi on Kaksoset: mikä herättää sinussa turvattomuuden tunnetta, mitä pelkäät? Pystytkö luottamaan siihen miten maailmankaikkeus pitää sinusta huolta, kaikkien muutosten ja elämän kriisien kautta? Opettele reagoimaan asioihin muuntamalla oma mielentilasi, jotta voit vetää puoleesi mukavampaa elämää. Tarkkaile mitä tapahtuu raha-asioiden ja varsinkin yhteisten varojen suhteen. Pidä huolta verojen maksusta ajallaan.

Jos nouseva huoneesi on Rapu: miten hyvin onnistut harmonisoimaan ihmissuhteitasi ja niiden toimintaa? Pystytkö sopeutumaan muuttuviin tarpeisiin ja silti pysymään vakaasti itsessäsi ihmissuhteiden keskellä? Yksinäisyyden tai rakkauden puutteen kokeminen voi olla hämmentävä kokemus, ja silti saatat tuntea syvää vastustamatonta tarvetta hakeutua suhteeseen ja olla suhteessa, et ehkä osaa olla ilman – miten suhtaudut tähän? Miten pysyt avoimena ja toimit tavalla joka hyödyttää kaikkia osapuolia?

Jos nouseva huoneesi on Leijona: miltä tuntuu jos joudut kohtaamaan enemmän vastoinkäymisiä tai esteitä kuin mitä odottaisit? Miten käsittelet turhautumista ja puurtamisen tarvetta? Kuuntele kehosi sisäistä viisautta, tämä on hyvää aikaa hyödyntää vaihtoehtoisia terveydenhoidon menetelmiä. Miltä tuntuisi palvella jotain suurempaa kuin vain omat persoonalliset tarpeesi – ja mitä olet valmis uhraamaan löytääksesi aidon inspiraation, sen sijaan että vain selviät ja pysyttelet hengissä päivästä toiseen?

Jos nouseva huoneesi on Neitsyt: mikä estää sinua tiedostamasta oman sydämesi sisäisintä halua? Harjoita tietoisuutta, tee mielestäsi mukava paikka elää. Tee luovuuden harjoittamisesta oma sadhana eli henkinen harjoitus. Millä tavalla voisit parhaiten palvella? Tiedosta minkälaisia riskejä liittyy uhkapeliin tai sijoitustoimintaan; ilman selkeästi määriteltyjä omia arvoja nuo aktiviteetit pyrkivät vetämään puoleensa menetyksen kokemista.

Jos nouseva huoneesi on Vaaka: mikä on sinulle kaikkein arvokkainta elämässä? Mikä on sinulle sydämen asia? Sitä vedät puoleesi elämässä. Me luomme, ylläpidämme ja päivitämme lakkaamatta omaa sisäistä emotionaalista olotilaamme, elämäntunnettamme eli sitä syvää tunnetilaa jonka vallassa elämme. Ilmeneekö elämä sinulle sekavana kaaoksena vai rauhan keitaana? Mitä se kertoo sinulle omasta sisäisestä mielentilastasi? Ehkä tunnet tarvetta tehdä töitä kotoa käsin, tai tarvetta jotenkin yhdistää työ- ja kotiympäristöt keskenään.

Jos nouseva huoneesi on Skorpiooni: pystytkö löytämään tyydytystä asioista jotka innostavat sinua henkilökohtaisesti, asioista joita olet utelias tutkimaan? Ehkä löydät virikkeitä, ehkä päädyt kilpailuasetelmaan tai kädenvääntöön toisten kanssa. Swami Rama on sanonut: tyytyväisyys on suurin hyve mitä ihminen voi kehittää itselleen käytännön elämässä; jos sitä ei ole niin mitkään Jumala-jutut eivät auta sinua. Ehkä tunnet halua matkustella?

Jos nouseva huoneesi on Jousimies: mistä arvomaailmasi koostuu? Mitkä ovat prioriteettisi? Mikä on sinulle arvokkain asia elämässä? Mikä tekee elämästä elämisen arvoisen, ja miten pysyttelet sille vastaanottavaisena? Millaisena koet omanarvon tunteesi; ja miten se heijastuu rahantuloon ja elinkeinon harjoittamiseen? Parhaatkaan työkalut eivät voi pakottaa sinua uskomaan itseesi, vain sinä voit valita niin. Pidä huolta että syöt tasapainoisesti ja hyvälaatuista ruokaa, ole tarkkaa taloudellisten heilahtelujen ja velkojen suhteen. 

Jos nouseva huoneesi on Kauris: se miten pystyt tyydyttämään materiaalisia tarpeitasi määrittää omaa minäkuvaasi, omaa identiteettiäsi. Keskity mihin hyvänsä viisauteen tai opetukseen joka auttaa sinua olemaan paremmin kosketuksissa todellisen itsesi kanssa. Kuka sinä todella olet, kaikkien roolien alla tai takana? Mahdolliset terveysongelmat ovat todennäköisesti hyvin pitkälti ayrvedisen vata-tyypin mukaisia – hermostunutta tai levotonta huomion harhailua, tai kylmyys ilmanalassa ja säässä vaikuttaa sinuun fyysisesti voimakkaammin kuin muuten. Ja jos tuntuu vähääkään tarpeelliselta, omistaudu enemmän ihmissuhteiden hoitamiseen.

Jos nouseva huoneesi on Vesimies: tarpeiden tyydyttäminen haastaa sinua vahvasti laskemaan irti persoonallisesta identiteetistä ja roolista, ja antautumaan elämälle. Mitä jää jäljelle kun kaikki arkinen, maallinen ja pinnallinen karsiutuu pois? Auttavatko omat uskomuksesi sinua kurkottamaan asioiden ja kokemusten tuolle puolen, miten meditaation harjoittaminen sujuu? Manifestoitko elämää egon rajoittuneesta näkökulmasta käsin, vai pysytkö avoimena rajattomille mahdollisuuksille? Kun reagoit – kuka sinussa itse asiassa toimii? Voit kokea pitkät matkat jollain tavoin epämiellyttävinä. 

Jos nouseva huoneesi on Kalat: löydätkö tarpeillesi tyydytystä suhteessa suurempiin ihmisryhmiin? Mitä aatteita tai asioita olet halukas ja valmis palvelemaan? Minkälainen opetus inspiroi sinua ykseyden kokemiseen? Pistä merkille miten talousasiat voivat heilahdella normaalia enemmän; mieti kaksi kertaa ennenkuin teet sijoitustoimintaa, kykysi arvioida käytännön riskejä oikein voi olla epävireessä. Tämä on hyvää aikaa kirjoittaa ja tutkia seurustelemista toisten ihmisten kanssa.

Vastaa