Täysikuu 2019 kesäkuu

HUOM – jos haluat tietää oman nousevan huoneesi, voit hakea sen syöttämällä syntymätietosi tänne Cafe Astrology sivustolle

Kesäkuun täysikuu Jousimiehessä korostaa uskomusten merkitystä ja kontaktin ottamista omaan sisäiseen viisauteen. Kuusta katsottuna, Aurinko seitsemännessä huoneessa tuottaa taipumusta tukeutua toisiin ja toimia toisten mielipiteiden mukaan. Täysikuu näyttää, miten  oikea tapa ottaa kontakti omaan sisäiseen tietoisuuteen kulkee oman sydämen kautta, sukeltamalla syvälle omaan tunneperäiseen tiedostamiseen. Kuu on ystävällisellä alueella Jupiterin merkissä, mutta guru-tietoisuutta edustava Jupiter on perääntyvässä tilassa, kätkee armon väliaikaisesti pois näkyvistä, ja tarjoaa sinulle tilaa tiedostaa miten kohtaat asioita. Kuitenkin se on vahvana omassa merkissään ja odottaa yhteydenottoa. Kuu hallitsee muutoksia joiden kautta löydät tilaisuuksia asioiden kohtaamiseen ja oman sydämesi löytämiseen. Tunnetiloihin vaikuttaa myös Rahu sekä Marsin sammunut tila. Rahu tuottaa hämmennystä ja ennalta-arvaamattomuutta, Marsin heikkouden ansiosta on vaikea ymmärtää mikä olisi oikea ja hyödyllinen tapa toimia ja reagoida. Tässä on tämän täysikuun peruslinjaus, ja riippuen siitä miten tämä suhteutuu oman syntymäkarttasi nousevaan huoneeseen, asiat voivat nousta esiin vaihtelevilla tavoilla.

Jos nouseva huoneesi on Jousimies: asetelma vaikuttaa edellä kuvatun kaltaisesti. Hämmennys ja epävarmuus tuottavat kasvuhaasteita, jotka ohjaavat tunnetilojen kautta sinua ottamaan kontaktia syvempään tietoisuuteen itsessäsi. Rahu paisuttaa asioita suhteettomiksi, joten epärealistiset odotukset voivat olla suurin kasvuhaaste. Muutosten ja kriisien kohtaaminen voi tuntua persoonan heikkoudelta, mutta tämä vaikutelma on vain rajoittavien uskomusten synnyttämää harhaa. Toisten näkemyksiin luottaminen ja mukautuminen voi tuntua luotettavalta ratkaisulta, mutta Merkurius on myös yhdessä Rahun ja Marsin kanssa, joten rationaalisten pohdintojen arvo on kyseenalaista. Ole tarkkana sen suhteen miten käytät ajanvietettä ja viihdettä, spekulointeja, sekä lomailua tai vetäytymistä omiin oloihisi. Jupiter joka edustaa guru-tietoisuutta, on vahva ja odottaa sinun yhteydenottoasi tämän täydenkuun aikana.

Jos nouseva huoneesi on Kauris: täysikuu sisäänpäin vetäytymisen huoneessa kertoo, että nyt on hyvä aika meditoida ja rentoutua, ottaa iisisti. Aurinko rutiinien ja vaivannäön huoneessa on varmaan tarjonnut paljon asioita joista opetella laskemaan irti. Hämmennys ja heikkouden tunne nousee esiin ihmissuhteissa, ja voit yrittää kompensoida luomalla muutoksia tai kriisejä, sen sijaan että kohtaisit asiat suoraan sellaisena kuin ne ovat. Täysikuu haluaa varmistaa, että teet sellaisia asioita mitkä ovat aidosti arvokasta, jotain mihin pystyt täydestä sydämestäsi uskomaan. Älä välitä vaikka turhaudut siihen että asioihin menee pidemmän aikaa kuin odotat, keskity pitämään kotipesä kunnossa, sinulla on siihen tarvittava voima ja kyky. 

Jos nouseva huoneesi on Vesimies: hämmennys ja epäröinti toiminnan ja reagoinnin suhteen ohjaa sinua muodostamaan kontaktia sosiaalisiin verkostoihisi.  Kytke sydämesi halu johonkin omaa minää isompaan asiaan tai aatteeseen. Hae itsellesi sopiva tapa palvella, vaikka tuntisit epävarmuutta sen suhteen miten sen toteutat, vaikka epäilisit omaa ongelmanratkaisu kykyäsi, ja vaikka tulokset voivat vaikuttaa arvaamattomilta. Tiedosta miten projisoit odotuksiasi ihmissuhteisiin, tiedosta minkälaisia riskejä olet valmis ottamaan, harjoita määrätietoista itsekuria oman urasi tai kutsumuksesi suhteen. Tässä asetelmassa piilee suurenmoista potentiaalia.

Jos nouseva huoneesi on Kalat: tämän täysikuun energia kohdistuu ammattiin ja uraan tai muuhun julkisesti näkyvään toimintaan, ja siihen miten näiden puitteissa käsittelet paineita ja velvollisuuksia. Ilmennä tekojen kautta sydämestäsi nousevaa ylistyksen ja kiitollisuuden tunnetta. Ilmaise aitoja tunteitasi julkisesti ja luota omaan sisäiseen viisauteesi. Tämä on hyvää aikaa yhdistää elämän sisäiset ja ulkoiset puolet, vaikka voit kokea hämmentävää epäilystä oman luovuutesi suhteen. Hämmennys vain osoittaa tietä elämän seikkailun suuntaan; ole valmis kokeilemaan, älä turhaan tulkitse asioita ongelmiksi. Täysikuu ja Jupiter muodostavat Raja Jooga asetelman, joka vahvasti tukee hyvinvointia ja menestymistä.

Jos nouseva huoneesi on Oinas: tutki mitä uskomuksia olet omaksunut isältäsi ja äidiltäsi. Tunne oman sisäisen viisautesi läsnäolo omassa sydämessäsi, ja viritä uskomuksiasi sitä kohti minkä koet elämän korkeimmiksi periaatteiksi. Olosi tunteminen ”kotoisaksi” omassa elämässäsi voi tuntua myllertävältä haasteelta, mutta sen sijaan että yrittäisi suorittaa rauhaa, tee omasta mielestäsi rauhallinen paikka asua. Dharma vaikuttaa vahvana tämän jakson aikana joten virity siihen; antaudu sille miten elämä kantaa ja anna itsellesi tilaa olla.

Jos nouseva huoneesi on Härkä: sisäinen guru-tietoisuus ohjaa sinua kohti oman persoonallisuutesi transformatiivista muutosta. Vältä oman tahdonvoiman kohtuutonta käyttöä – se ei missään tapauksessa tule onnistumaan odotusten mukaan. Syleile avoimesti odottamattomia tilanteita ja anna niiden muuttaa sinua ennalta-arvaamattomilla tavoilla paremmaksi ihmiseksi. Antaudu sille mitä et pysty kontrolloimaan, rentoudu ja suostu elämän virtaukseen, surfaa kosmisen aallon harjalla. Ole tietoinen myös siitä miten käsittelet suhdetta sisaruksiisi, tai minkälaista hämmennystä ehkä koet suhteessa heihin.

Jos nouseva huoneesi on Kaksoset: tämän täysikuun painopiste on ihmissuhteissa, siinä miten projisoit emotionaalisia odotuksiasi toisiin, ja miten omat keskeneräisyytesi, omat varjosi, heijastuvat heistä sinulle takaisin. Voi olla haaste tuntea oloasi turvalliseksi tämän keskellä. Raha näyttelee jonkinlaista osaa tässä draamassa, suhteessa puolisoon tai yhteisiin varoihin, asiakkaisiin, perintöihin, tai muihin ulkoisiin rahan tulolähteisiin – mutta raha itsessään ei ole pääasia, sekin on vain projektio. Pidä huolta terveyteen liittyvistä asioista; parantamiseen liittyviä asioita voi nousta esiin  puolison tai partnerin suunnalta. Ketun asema kertoo, että meditaation harjoittamisen avulla voit löytää tehokkaasti lieventäviä asianhaaroja useimpiin ongelmiin tämän jakson aikana.

Jos nouseva huoneesi on Rapu: täysikuu korostaa henkilökohtaisen uhrauksen merkitystä – määritä prioriteettisi eli mistä haluat pitää kiinni ja mistä luopua; tärkeää on myös rakentaa selkeät rutiinit niiden asioiden kehittämiseksi joiden haluat säilyvän elämässäsi. Aurinko ja Venus tarjoavat mukavuutta ja relaamista, mutta täysikuu haluaa sinun tiedostavan mitä kaikkea edellyttää se, että saat materiaalisen elämän toimimaan tällä tavalla. Hae itseäsi  inspiroivia tapoja olla toisille hyödyksi, sydämen tunteesta käsin, ei pelkästään selviämisen vuoksi. Tiedosta mitkä asiat ovat terveyden kannalta tärkeitä, ja harkitse tarkkaan minkä verran kenties haluat velkaantua. 

Jos nouseva huoneesi on Leijona: täysikuu nostaa esiin hämmennystä sen suhteen mitä kannattaisi tehdä jotta voit rentoutua ja olla tekemättä mitään. Mantra-tyyppisten meditaatioiden harjoittaminen voi tuottaa suurta hyötyä tällä jaksolla. Tiedosta tunnetasolla mitä rakastat eniten, mikä on sydämesi aarre elämässä. Inspiroidu siitä käsin ilmaisemaan itseäsi sosiaalisten verkostojen kautta. Katso asioiden tuolle puolen, yli normaalin ajattelun, kaukaisuuteen.  Hae virikkeitä ja vaikutteita ulkomaihin liittyvistä asioista, kulttuureista ja ihmisistä, kaukaisista paikoista.

Jos nouseva huoneesi on Neitsyt: sekä Aurinko että Kuu ovat vahvassa asemassa sinun kartallasi, runsaasti potentiaalia toiminnan ja tunteen yhdistämiseksi; Aurinko on karman huoneessa ja Kuu on syvän tunnekontaktin huoneessa. Elämän puun latvojen tulee yhdistyä vahvasti syvälle maahan työntyviin juuriin, jotta kasvu toteutuu. Hyvä aika kutsua ihmisiä kotiisi viettämään aikaa ja seurustelemaan. Tiedosta kotiin, asuntoon, autoon tai kulkuvälineisiin liittyvä kulutuksen tarve, tai – miten et saa näistä sellaista hyötyä kuin mitä odotat.

Jos nouseva huoneesi on Vaaka: tutki tietoisesti uusia tapoja nähdä asiat ja tehdä asioita; uskaltaudu rohkeasti sinne mihin yksikään ihminen ei ole vielä jalallaan astunut, kuten Star Trekin motto kuuluu. Aurinko loistaa gurun huoneesta käsin, mutta sinun on nyt aika lentää ulos pesästä. Siitä huolimatta minkälaista hämmennystä tai epäilyksiä ehkä koet uran, ammatin tai kutsumuksen suhteen, tai ylipäätään sen suhteen minkälaisella toiminnalla teet itseäsi julkisesti näkyväksi – kokeile erilaisia tapoja soveltaa luovaa tietoisuuttasi. Kiinnostus kommunikaatioon tai informaation käsittelyyn, myös ammatillisessa mielessä voi olla esillä. Seuraa oman uteliaisuutesi viitoittamaan polkua – ja mitä hyvänsä löydät ja opit, mitä hyvänsä opetuksia omaksut, tuo se kaikki omaan sydämeesi ja toimi omasta sydämestäsi käsin.

Jos nouseva huoneesi on Skorpiooni: täysikuu nostaa esiin  elämän huolenaiheita ja epävarmuuksia, varsinkin suhteessa perusturvallisuuteen ja talousasioihin, tarkastelun kohteena voi olla myös läheisen perheympäristön eheys. Ole tietoinen sen suhteen mitä menee suuhun sisään ja mitä tulee sieltä ulos (ruoka ja puhe). Sen sijaan, että hypit asiasta toiseen ja sotkeudut asioihin joita et kuitenkaan pysty kontrolloimaan, käännä fokus sisäänpäin ja tunne omat syvät ydinarvosi, anna niiden säteillä ulospäin ja vetää puoleesi sellaista elämää jota haluat elää. Hae tukevaa maata jalkojen alle.

Vastaa