Täysikuu 2018.02

Pyhään Tanssiin suostuminen

Seuraava täysikuu 31.1. klo 15:27 Suomen aikaa, näyttää Kuun ja Rahun tiukassa kimpassa keskenään; Leijonan merkissä joten Kuuta hallitsee Aurinko – joka on Vesimiehessä missä sitä hallitsee vahva Saturnus. Auringon lähettää säteilyä jota Kuun on tarkoitus heijastaa esiin. Kuu oleskelee  Auringon valtakunnassa, majailee Auringon talossa, istuu Auringon valtaistuimella – joten heijastus on voimallinen: ”Olet minun tilassani – joten näytä mitä minä todella olen.”

Täysikuu suorittaa tätä palvelusta yhdessä Rahun kanssa, joka tuottaa ennalta-arvaamattoman epäsovinnaista ja anteeksipyytelemätöntä käytöstä. Riippuen siitä minkälaista tietoisuutta tai sen puutetta ilmennät, voit päästellä suustasi asioita miettimättä mitä sanot, ymmärtämättä seurauksia tai edes välittämättä niistä, tai ehkä tunnet olosi hiukan vainoharhaiseksi, tai sitten oivallat jotain olennaisen tärkeää oman henkisen kehityksesi suhteen.

Tämän yhdistelmän tarkoitus on auttaa murtautumaan ulos vanhentuneista malleista ja kahlitsevista tottumuksista. Auttaa löytämään aito inspiraation kipinä tehdä jotain … erilaista. Aristeletko antautua arvaamattoman kosmisen tanssin pyörteisiin? Pelottaako sinua kontrollin menettäminen? Haluatko istua jäähypenkillä odottamassa kunnes kohtaus menee ohi? Toiveesi toteutuu, eikä vastaava tilaisuus enää kolistelekaan kahleitasi seuraavaan 18 vuoteen, joten voit hyvin levätä rauhassa valitsemasi elämäntyylin turvallisessa huomassa. Mutta jos toiveittesi listalla sattuu olemaan jotain mikä on vain odottanut mahdollisuutta päästä toteutumaan, jos on jotain mitä olet halunnut olla mutta et ole vielä uskaltanut yrittää – tämä hetki on sellaiseen niin hyvä kuin hetki vain olla voi. Leijonan merkin energia auttaa kehittämään johtamisen kykyä – miten johdat itsesi ulos varjojen laaksosta kokemaan sitä elämää jota sinun on tarkoitus elää.

Täysikuu ja Rahu tanssivat Aslesha nakshatrassa. Taittiriya Brahmana Sutrat sanovat asiasta näin: ”haavoittava myrkky … käärmeet jotka lähestyvät yläpuolelta … alapuolelta vastaantuleva peloton tanssi …” ja nämä kolme yhdessä tuottavat ”uhrin tuhoutumisen.” Tamili-lähteet liittävät Asleshaan ”nahkansa luomisen.” Pakkomielteinen takertuminen fyysiseen kehoon ja itsesi puolustamisen tarpeeseen, pistää halun ja torjunnan käymään köydenvetoa omassa sisimmässä. Tämä kirnuaminen nostaa esiin takertumisen tarvetta joka myrkyttää olemassaoloa ja saa elämän tuntumaan kärsimykseltä. Se mikä voi auttaa on tämä: aseta itsesi alttiiksi, paljasta oma heikkoutesi ja antaudu pelottomasti tanssiin ”yläpuolelta” sinua kohti kurkottavien energioiden kanssa, jotka voivat tehdä lopun itseä vähättelevästä uhriasenteesta, jotka voivat auttaa ”takertumaan” siihen yhteen ja ainoaan mikä elämässä todella jotain merkitsee – Ascendanttiin. Tai miten sitten haluatkin nimetä sen.

Täysikuun aikana tarpeet hakevat virittymistä sisäiseen inspiraatioon, mahdollisuutta antautua sille. Nyt Saturnus hallitsee Aurinkoa ja pistää kuonokopan sisäisen inspiraation ilmaisemiselle; lähinnä siksi koska Saturnus haluaa provosoida esiin vääristyneen minäkuvan ja heikon itsetunnon ongelmat, jotta voisit valita. Rahun ahneus saa Kuun vaatimaan Auringon koko inspiraatiota yhdellä kertaa, ja jos ei saa kaikkea heti niin mieluummin kieltäytyy ottamasta mitään kuin sitoutuu ottamaan ”vain” ensimmäistä askelta kärsivällisen sisäisen kasvun tiellä. Tässä on myrkky joka voi estää sielua tiedostamasta omaa todellista henkistä perusolemustaan. Sitaatti joka kuvaa tätä hyvin: ”Jokaisessa meissä asuu nerous. Mutta jos arvioit kalaa sen mukaan miten hyvin se osaa kiivetä puuhun, se elää koko elämänsä uskoen olevansa tyhmä ja kyvytön.”

Ainut tapa parantua tästä asenteen vääristymästä on laskea irti kaikista käsityksistä sen suhteen mitä kuvittelet olevasi, minkä arvoinen (tai arvoton) kuvittelet olevasi, mitä kuvittelet ansaitsevasi (tai et), mitä varten kuvittelet olevasi tässä elämässä (tai et), miten hyvä tai huono, miten menestynyt tai epäonnistunut kuvittelet olevasi – ja sen sijaan antaa Todellisen Minän, sylin täydeltä Läsnäolon lahjoja tarjoavan Ascendantin Itseyden, nousta luonnollisesti ja vaivattomasti esiin. Niin kuin mainingit meren rannalla. Täysikuun piste houkuttelee piiloutumaan salailevan roolin taakse, ylläpitämään kulissia ja yrittää kontrolloida elämää. Mutta, jo parin kuukauden ajan, Rahu on istunut odottamassa sellaisessa pisteessä mistä käsin liskoaivojemme torjuntastrategiat voidaan lopultakin sammuttaa – kun suostut olemaan valpas egoististen taipumustesi suhteen, ja teet tietoisia valintoja jotka avaavat ovea muutoksen tapahtumiselle.

 

Vastaa