Täysikuu 2018.01

Kauneuden alkulähde

Vuoden 2018 ensimmäinen täysikuu kulminoituu 2.1. kello 4:24 Suomen aikaa. Kuu loistaa silloin Ravun merkissä, joka edustaa sitä aluetta missä hahmoton rajaton henkinen olemus hakee syntymistä kiinteään maalliseen muotoon, niin kuin jäähtyvä muodoton vesi kiteytyy kiinteäksi jääkimpaleeksi. Elämä alkaa hakea muotoaan, luova kasvu ja inspiraatio uudistuvat voimassaan. Täysikuu loistaa Punarvasu nakshatrasta joka tarjoilee kykyä saavuttaa materiaalista olemusta ja substanssia, ja heräämistä aitoon Myötätuntoon.

Tämän täysikuun substanssi-piste sijaitsee Aslesha nakshatrassa, yhdessä Rahun kanssa. Me haemme syntymistä tähän elämään voidaksemme kokea miten elämällä on merkitystä. Voidaksemme läpikäydä kokemuksia meidän on samaistuttava. Samaistuminen johtaa helposti takertumiseen, mutta samaistuminen itsessään ei varsinaisesti tuota ongelmaa. Pääasiallinen haaste on siinä miten samaistumme rajoittaviin käsityksiin ja vähätteleviin käsityksiin itsestä. Tämä dilemma voidaan kuitenkin helposti ratkaista: samaistumalla sisäisesti vallitsevaan Kauneuteen. Sanalla ”kauneus” on ikivanha merkitys, joka tarkoittaa sitä miten sisäinen henkinen olemus paljastaa itseään ulkoisessa muodossa. Olla kaunis tarkoittaa että jotain sisäistä on manifestoitunut ulkoisesti, fyysisillä aisteilla havaittavaan muotoon. Kun sisäinen henkinen todellisuus ”paistaa läpi” fyysisen muodon pinnasta, sitä voidaan kutsua sanomalla ”kaunis.” Yksinkertainen tapa löytää aitoa sisäistä kauneutta on olla mieltä ylentävillä tavoilla yhteydessä Ascendanttiin – Kaiken Totuuden ja Hyvän Alkulähteeseen.

Se, että ihminen hyväksyy oman roolinsa tietoisuuden kosmisessa evoluutiossa, on väistämätöntä. Elämä maan päällä ei työstä sitä, tuleeko ihminen hyväksymään itsensä aidosti sellaisena kuin hän on vai ei, elämän prosessi tutkii sitä MITEN ihminen tulee päätymään siihen, että hän hyväksyy itsensä aidosti sellaisena kuin hän on – vaikka hän ei vielä edes tiedä sitä ja yrittää jopa aktiivisesti pistää vastaan. Me olemme hakeneet syntymistä tähän elämään päästäksemme valitsemaan sen mitä on jo valittu. Tässä on kyse identiteetistä: kuka meissä on se joka valitsee? Ja kuka meissä oppii syleilemään valintaa joka on jo tehty? Ja jos lopputulos jo tiedetään, niin miten kyseessä voi olla valinta? Mutta – käännetäänpäs tässä kohtaa esiin kolikon toinen puoli ja kysytään: ”Miten se ei voisi olla?”

Ihmiseksi tulemisen prosessi on kolmi-osainen: ensin, havahtua siihen mikä on totta; sitten, tunnistaa polku joka johtaa pimeydestä valoon; ja lopuksi, löytää itsestään voima ja rohkeus kulkea tätä polkua. Tämä täysikuu korostaa ”kolmannen huoneen” asioita eli riskinottamisen kykyä ja rohkeutta olla se kuka on. Edellyttää läsnäoloa ja rohkeutta hyväksyä miten mikään ei ole väärin eikä pahaa, on vain takertumista väärinymmärryksiin jotka perustuvat ajatukseen – ja milloin hyvänsä voimme ajatella toisen ajatuksen. Aina, ja koska hyvänsä, voimme muuttaa ajatteluamme Kauniimmaksi. Antaa sisuskumin paistaa.

Vastaa